Catch the Pocket Monsters Quiz Answers - Video Quiz Hero

Were you searching out for Video Quiz Hero Catch the Pocket Monsters Quiz Answers to score 100%? Then look further, this post on MyNeo will give you all the correct answers.

Video Quiz Hero Catch the Pocket Monsters Quiz Answers Video


Video Quiz Hero Catch the Pocket Monsters Quiz Answers

Video Quiz Hero Catch the Pocket Monsters Quiz Answers

Q 1. Let's begin your training with an easy task. Think you can catch the little monster? Where in the grid does it hide? Type in your answer below!

Let's begin your training with an easy task. Think you can catch the little monster? Where in the grid does it hide? Type in your answer below!

Correct Answer : A3

Q 2. Wow! That's beginner's luck. You're going to catch quite a few pocket monsters here - except for one. Take a close look and then click on the monster below that is NOT in the image!

Wow! That's beginner's luck. You're going to catch quite a few pocket monsters here - except for one. Take a close look and then click on the monster below that is NOT in the image!

Correct Answer: 
A

Q 3. In a world we must defend, a trained pocket monster can be your best friend. But you have to catch is first! Can you find the one in this picture? Type your answer in below!

In a world we must defend, a trained pocket monster can be your best friend. But you have to catch is first! Can you find the one in this picture? Type your answer in below!

Correct Answer :
B1

Note : There are multiple versions for the next question. Each time you will see the silhouette's are in a different place. You can match the differences and choose the option that doesn't have any of the marked features.

Q 4. Part of your training is learning how to identify the different pocket monsters at a glance. Can you find the silhouette that matches exactly with monster on the left?

Part of your training is learning how to identify the different pocket monsters at a glance. Can you find the silhouette that matches exactly with monster on the left?

Correct Answer :
A

Q 5. Although they are creatures of the wild, pocket monsters have been invading the cities. Can you spot where one is hiding here? Type your answer in below!

Although they are creatures of the wild, pocket monsters have been invading the cities. Can you spot where one is hiding here? Type your answer in below!

Correct Answer :
D3

Q 6. City buildings provide shade for sun-sensitive pocket monsters. One such creature is hiding in this cityscape. But where? Type your answer in below!

City buildings provide shade for sun-sensitive pocket monsters. One such creature is hiding in this cityscape. But where? Type your answer in below!

Correct Answer : B4

Q 7. As your experience grows, the tasks get harder: Can you see which monster is hiding in the image? Click on your answer down below!

As your experience grows, the tasks get harder: Can you see which monster is hiding in the image? Click on your answer down below!

Correct Answer : 

B

Video Quiz Hero Catch the Pocket Monsters Quiz Answers

Q 8. Pocket monsters are clever and often hide in the open, especially in crowded places like train stations. Can you spot one here? Type your answer in below!

Pocket monsters are clever and often hide in the open, especially in crowded places like train stations. Can you spot one here? Type your answer in below!

Correct Answer :
C4

Note : There are multiple versions for the next question. Each time you will find the silhouette'sare in a different place. You can match the differences and choose the option that doesn't have any of the marked features.

Q 9. Have you been training your observational skills? Take a close look and choose the silhouette that matches exactly with the monster picture on the left!

Have you been training your observational skills? Take a close look and choose the silhouette that matches exactly with the monster picture on the left!

Correct Answer :
A

Q 10. Watch out for the traffic! Catching pocket monsters can be a dangerous venture. Where is the monster hiding here? Type your answer in below!

Watch out for the traffic! Catching pocket monsters can be a dangerous venture. Where is the monster hiding here? Type your answer in below!

Correct Answer :
D1

Q 11. You're approaching the next level. Think you can catch the little monster? Type your answer in below!

You're approaching the next level. Think you can catch the little monster? Type your answer in below!

Correct Answer :
C3

Q 11 Alt-1. You're approaching the next level. Think you can catch the little monster? Type your answer in below!

You're approaching the next level. Think you can catch the little monster? Type your answer in below!

Correct Answer : D4

Q 11 Alt-2. You're approaching the next level. Think you can catch the little monster? Type your answer in below!

You're approaching the next level. Think you can catch the little monster? Type your answer in below!

Correct Answer :
D3

Q 12. Can you figure out which monster is NOT in the image? Type your answer in below and get your Catch Bonus!

Can you figure out which monster is NOT in the image? Type your answer in below and get your Catch Bonus!

Correct Answer : 

C

Q 13. After dark, pocket monsters excel in the art of hiding. Are you eagle-eyed enough to find this one's cranny? Type your answer in below!

After dark, pocket monsters excel in the art of hiding. Are you eagle-eyed enough to find this one's cranny? Type your answer in below!

Correct Answer : D3

Q 13 Alt-1. After dark, pocket monsters excel in the art of hiding. Are you eagle-eyed enough to find this one's cranny? Type your answer in below!

After dark, pocket monsters excel in the art of hiding. Are you eagle-eyed enough to find this one's cranny? Type your answer in below!

Correct Answer : D2

Q 13 Alt-2. After dark, pocket monsters excel in the art of hiding. Are you eagle-eyed enough to find this one's cranny? Type your answer in below!

After dark, pocket monsters excel in the art of hiding. Are you eagle-eyed enough to find this one's cranny? Type your answer in below!

Correct Answer :
B3

Q 14. You have done well so far, young apprentice. But can you spot the monster below that is NOT in the image?

You have done well so far, young apprentice. But can you spot the monster below that is NOT in the image

Correct Answer : 

B

Q 15. Your training is almost complete. Soon, you'll have caught 'em all. Your final challenge is to find all these pocket monsters in this futuristic cityscape and then click on the one that is NOT hiding in the picture.

Your training is almost complete. Soon, you'll have caught 'em all. Your final challenge is to find all these pocket monsters in this futuristic cityscape and then click on the one that is NOT hiding in the picture.

Correct Answer : 

A

Other Related Quiz Answers

Thank you for reading "VideoQuizHero Catch the Pocket Monsters Quiz Answers" on MyNeo.

Roblox Bloxburg Quiz Answers Score 100% - BeQuizzed

Were you searching out for BeQuizzed Roblox Bloxburg Quiz Answers to score 100%? Then look further, this post on MyNeo will give you all the correct answers.

BeQuizzed Roblox Bloxburg Quiz Answers Video


BeQuizzed Roblox Bloxburg Quiz Answers

BeQuizzed Roblox Bloxburg Quiz Answers

Q 1. HOW MANY ITEMS CAN A CASHIER (BFF) PLACE IN 1 BAG?

HOW MANY ITEMS CAN A CASHIER (BFF) PLACE IN 1 BAG?
Options
2
3
4
5

Correct Answer : 3

Q 2. HOW MUCH CAN AN EXCELLENT EMPLOYEE MAKE AS A LEVEL 10 CASHIER (BFF)?

HOW MUCH CAN AN EXCELLENT EMPLOYEE MAKE AS A LEVEL 10 CASHIER (BFF)?
Options
$110
$111
$239
$240

Correct Answer : $111 

Q 3. WHICH ONE OF THESE ISN’T A PART OF THE CASHIER (BLOXY BURGERS) UNIFORM?

WHICH ONE OF THESE ISN’T A PART OF THE CASHIER (BLOXY BURGERS) UNIFORM?

Options
Black Slacks
Brown Jacket with Buttons
Blue Polo Shirt
Roblox Baseball Cap

Correct Answer : Brown Jacket with Buttons

Q 4. AT LEVEL 30 HOW MUCH CAN A DELIVERY PERSON MAKE PER DELIVERY?

AT LEVEL 30 HOW MUCH CAN A DELIVERY PERSON MAKE PER DELIVERY?
Options
$1683
$1756
$1852
$2042

Correct Answer : $1852

Q 5. WHICH ONE OF THESE IS NOT A TYPE OF TIRE USED BY THE MECHANIC?

WHICH ONE OF THESE IS NOT A TYPE OF TIRE USED BY THE MECHANIC?

Options
Classic
Bloxster
Speedy
Moped

Correct Answer : Speedy

Q 6. WHICH OF THESE HAS BEEN TURNED INTO A 
ROBLOX TOY FIGURINE?

WHICH OF THESE HAS BEEN TURNED INTO A  ROBLOX TOY FIGURINE?

Options
Cashier
Mechanic
Fisherman
Hair Dresser

Correct Answer : Mechanic

Q 7. GREY ROCKS CAN BE MINED IN HOW LONG?

GREY ROCKS CAN BE MINED IN HOW LONG?

Options
1 second
2 seconds
5 seconds
20 seconds

Correct Answer : 5 seconds

Q 8. COPPER CAN BE MINED IN HOW LONG?

COPPER CAN BE MINED IN HOW LONG?
Options
10 seconds
12.5 seconds
15 seconds
20 seconds

Correct Answer : 10 seconds

Q 9. WHICH ONE OF THESE GAMES IS BLOXBURG MOST SIMILAR TOO?

WHICH ONE OF THESE GAMES IS BLOXBURG MOST SIMILAR TOO?
Options
Fortnite
Animal Crossing
Minecraft
The Sims

Correct Answer : The Sims

Q 10. WHICH OF THESE IS NOT A LANGUAGE ON BLOXBURG?

WHICH OF THESE IS NOT A LANGUAGE ON BLOXBURG?
Options
Oofish
English
Sanskrit
Robonese

Correct Answer : Sanskrit

Q 11. WHO MADE BLOXBURG?

WHO MADE BLOXBURG?

Correct Answer :
Coeptus

Q 12. HOW MUCH IS THE WEIGHT LIFTING BENCH?

HOW MUCH IS THE WEIGHT LIFTING BENCH?
Options
$620
$990
$1140
$1220

Correct Answer : $990

BeQuizzed Roblox Bloxburg Quiz Answers 13 - 25

Q 13. WHICH OF THESE ATHLETIC ITEMS IS MOST EXPENSIVE?

WHICH OF THESE ATHLETIC ITEMS IS MOST EXPENSIVE?

Options
 
Wooden Swings
Skating Rink
Treadmill
Metal Swings

Correct Answer : Metal Swings

Q 14. WHICH OF THESE IS NECESSARY IN ORDER TO IMPROVE YOUR COOKING SKILL?


Options
Sink
Knife
Counter
Apron

Correct Answer : Counter

Q 15. EACH 123X123 SQUARE OF THE BASEMENT COSTS HOW MUCH?

EACH 123X123 SQUARE OF THE BASEMENT COSTS HOW MUCH?

Options
$25
$30
$40
$50

Correct Answer : $25

Q 16. WHICH OF THESE HAS THE BEST RELIABILITY?

WHICH OF THESE HAS THE BEST RELIABILITY?

Options
Noobus Limousine
Bord Bullet
ROTRIS Arcade Cabinet
Bloxus TS

Correct Answer : Bord Bullet

Q 17. WHICH ONE OF THESE HAS THE HIGHEST COMFORT?

WHICH ONE OF THESE HAS THE HIGHEST COMFORT?

Options
Curved Ottoman
Log Armchair
Oval Armchair
Industrial Bench

Correct Answer : Log Armchair

Q 18. WHICH ONE OF THESE IS UNAVAILABLE FOR PLAYERS AT BLOXBURG FRESH FOOD?

WHICH ONE OF THESE IS UNAVAILABLE FOR PLAYERS AT BLOXBURG FRESH FOOD?

Options
Canned Beans
Cheese
Banana
Apple

Correct Answer : Cheese

Q 19. HOW MANY PORTIONS DOES THE BEEF STEW HAVE?

HOW MANY PORTIONS DOES THE BEEF STEW HAVE?

Options
3
5
8
9

Correct Answer : 5

Q 20. WHICH ONE OF THESE LIGHTS HAS 1 FUN?

WHICH ONE OF THESE LIGHTS HAS 1 FUN?

Options
Heart Wall Lamp
Large Candle
Rounded Garden Lamp
Penguin Lamp

Correct Answer : Penguin Lamp

Q 21. WHICH OF THESE IS THE MOST EXPENSIVE TABLE?

WHICH OF THESE IS THE MOST EXPENSIVE TABLE?

Options
The Verge
Modern Dining Table
Elegant Dining Table
Transitional Dining Table

Correct Answer : The Verge

Q 22. WHICH OF THESE IS PART OF A HOLIDAY COLLECTION?

WHICH OF THESE IS PART OF A HOLIDAY COLLECTION?

Options
Sno-Tek Mobile
GolfCart
Classic Motorcycle
TurfTrooper Ride-On Mower

Correct Answer : Sno-Tek Mobile

Q 23. LARGE PLOT INCREASES THE SIZE OF YOUR PLOT FROM 30X30 TO WHAT?

LARGE PLOT INCREASES THE SIZE OF YOUR PLOT FROM 30X30 TO WHAT?

Options
80×80
40×40
50×50
45×45

Correct Answer : 50×50

Q 24. WHICH OF THESE BEDS IS MOST EXPENSIVE?

WHICH OF THESE BEDS IS MOST EXPENSIVE?

Options
Contemporary Double Bed
Transitional Double Bed
Family Tent
Curved Double Bed

Correct Answer : Contemporary Double Bed

Q 25. WHICH OF THESE HAS THE HIGHEST HYGIENE?

WHICH OF THESE HAS THE HIGHEST HYGIENE?

Options
Tilt Bathtub
Tilt Wall Tollet
Elegant Sink
Modern Bowl Sink

Correct Answer : Elegant Sink

Thank you for reading "BeQuizzed Roblox Bloxburg Quiz Answers" on MyNeo.

3-Minute Second Chance Quiz Answers - VideoFacts

Were you searching out for VideoFacts 3-Minute Second Chance Quiz Answers to score 100%? Then look further, this post on MyNeo will give you all the correct answers.

VideoFacts 3-Minute Second Chance Quiz Answers Video


VideoFacts 3-Minute Second Chance Quiz Answers

VideoFacts 3-Minute Second Chance Quiz Answers


Q 1. Can you work out this problem?

Can you work out this problem?

Options
30
20
15
16

Correct Answer : 20

Q 2. Which piece will complete the image?

Which piece will complete the image?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : C

Q 3. Put these countries in order according to area, from smallest to largest!

Put these countries in order according to area, from smallest to largest!

Options
DBCA
DBAC
BADC
CDAB

Correct Answer : BADC

Q 4. Think you can solve this riddle?

Think you can solve this riddle

Options
5
4
2
8

Correct Answer : 2

Q 5. How many books below weren't written by Stephen King?

How many books below weren't written by Stephen King?
Options
1
2
3
4

Correct Answer : 2

Q 6. Think you can put these inventions in the correct order, oldest to most recent?

Think you can put these inventions in the correct order, oldest to most recent?

Options
EABCD
BDACE
CDBAE
AEBDC

Correct Answer : BDACE

Q 6 Alt-1. Think you can put these inventions in the correct order, oldest to most recent?


Options
EABCD
DEBAC
CDBAE
AEBDC

Correct Answer : DEBAC

Q 7. How many differences can you spot between the images?

How many differences can you spot between the images?

Options
5
6
7
8

Correct Answer : 8

Q 8. Let's see how well you remember your math lessons! Watch the video below. Can you answer the question?

Let's see how well you remember your math lessons! Watch the video below. Can you answer the question?
Options
5
6
7
12

Correct Answer : 5

Q 9. Can you keep focused? Let's find out! Watch the video below and answer the question

Can you keep focused? Let's find out! Watch the video below and answer the question

Options
8
9
10
11
12
13

Correct Answer : 12

Q 10. Watch the video below. Can you answer the question?

Watch the video below. Can you answer the question?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : C

Other 3-Minute Second Chance Quiz Answers


Thank you for reading "VideoFacts 3-Minute Second Chance Quiz Answers" on MyNeo.