CrazyFreelancer A Quiz For Movie Buffs Answers. Score 100%



CrazyFreelancer A Quiz For Movie Buffs Answers Video

Q 1. Name the movie from which this scene is?
Q 1. Name the movie from which this scene is?

Answer:
Spider-Man Homecoming

Q 2. From which movie is this?
Q 2. From which movie is this?

Answer:
The Notebook


Q 3. Name the film from the scene
Q 3. Name the film from the scene

Answer:
The Dark Tower


Q 4. Malekith was after which Infinity Stone?
Q 4. Malekith was after which Infinity Stone?

Answer:
Reality


Q 5. Which movie is this from?
Q 5. Which movie is this from?

Answer:
The Devil Wears Prada


Q 6. Which place is Star-Lord from?
Q 6. Which place is Star-Lord from?

Answer:
Missouri


Q 7. How Many Kids Does Hawkeye Have?
Q 7. How Many Kids Does Hawkeye Have?

Answer:
3


Q 8. Identify the movie from the scene
Q 8. Identify the movie from the scene

Answer:
Pitch Perfect 3


Q 9. Where Does Drax Meet Star-Lord?
Q 9. Where Does Drax Meet Star-Lord?

Answer:
Jail


Q 10. Identify the movie from the scene
Q 10. Identify the movie from the scene

Answer:
Easy A


Q 11. Which movie is this from?
Q 11. Which movie is this from?

Answer:
Confessions of a Shopaholic


Q 12. Identify the movie from the screenshot
Q 12. Identify the movie from the screenshot

Answer:
Hoe to lose a guy in 10 days


Q 13. From which movie is this scene?
Q 13. From which movie is this scene?

Answer:
John Wick 2


Q 14. Name the movie here
Q 14. Name the movie here

Answer:
Baby Driver


Q 15. Which movie is this?
Q 15. Which movie is this?

Answer:
No Strings Attached


Q 16. Identify the movie from the scene
Q 16. Identify the movie from the scene

Answer:
Mean Girls


Q 17. The human name of Hulk is?
Q 17. The human name of Hulk is?

Answer:
Bruce Banner


Q 18. Vision was created by?
Q 18. Vision was created by?

Answer:
Ultron


Q 19. Name the movie from the scene
Q 19. Name the movie from the scene

Answer:
Bridget Jones Diary


Q 20. Which movie is this?
Q 20. Which movie is this?

Answer:
Mamma Mia!


Q 21. Which movie is this from?
Q 21. Which movie is this from?

Answer:
Valentine's Day


Q 22. Identify the film from the scene
Q 22. Identify the film from the scene

Answer:
Sweet Home Alabama


Q 23. Name this movie
Q 23. Name this movie

Answer:
Maid in Manhattan


Q 24. Where does Doctor Strange Live?
Q 24. Where does Doctor Strange Live?

Answer:
New York


Q 25. Okoye is a part of which force?
Q 25. Okoye is a part of which force?

Answer:
Dora Milaje


Q 26. Identify the movie from the scene
Q 26. Identify the movie from the scene

Answer:
The Sisterhood of the Traveling Pants


Q 27. Which movie is this from?
Q 27. Which movie is this from?

Answer:
27 Dresses


Q 28. Which movie is this?
Q 28. Which movie is this?

Answer:
Clueless


Q 29. Which Film Did Betty Ross Appear In?
Q 29. Which Film Did Betty Ross Appear In?

Answer:
The Incredible Hulk


Q 30. Who Does Ebony Maw Work For?
Q 30. Who Does Ebony Maw Work For?

Answer:
Thanos


Q 31. Name this movie from the scene
Q 31. Name this movie from the scene

Answer:
Twilight


Q 32. Which movie is this scene from?
Q 32. Which movie is this scene from?

Answer:
13 Going On 30


Q 33. Name the movie from the scene
Q 33. Name the movie from the scene

Answer:
Pretty Woman


Q 34. Which movie is this?
Q 34. Which movie is this?

Answer:
Grease


Q 35. Who Does Happy Hogan Work For?
Q 35. Who Does Happy Hogan Work For?

Answer:
Iron Man


Q 36. Which Planet Does The Grandmaster Live On?
Q 36. Which Planet Does The Grandmaster Live On?

Answer:
Sakaar


Q 37. Which movie is this scene from?
Q 37. Which movie is this scene from?

Answer:
My Best Friend's Wedding


Q 38. Which Movie is this?
Q 38. Which Movie is this?

Answer:
Mean Girls


Q 39. Identify the movie from the scene?
Q 39. Identify the movie from the scene?

Answer:
Dirty Dancing


Q 40. Which movie is this?
Q 40. Which movie is this?

Answer:
The Holiday


Q 41. Which is this movie?
Q 41. Which is this movie?

Answer:
How to Lose a Guy in 10 days


Q 42. Which movie is this?
Q 41. Which is this movie?

Answer:
Legally Blonde


Q 43. What Is The Name Of Star-Lord's Ship?
Q 43. What Is The Name Of Star-Lord's Ship?

Answer:
The Milano


Q 44. Where Is Thanos From?
Q 44. Where Is Thanos From?

Answer:
Titan


Q 45. Which movie is this from?
Q 45. Which movie is this from?

Answer:
Something's Gotta Give


Q 46. Which movie is this?
Q 46. Which movie is this?

Answer:
Breakfast at Tiffany's


Q 47. What Is Wasp's Real Name?
Q 47. What Is Wasp's Real Name?

Answer:
Hope van Dyne


Q 48. Which movie is this?
Q 48. Which movie is this?

Answer:
50 First Dates


Q 49. Which movie is this from?
Q 49. Which movie is this from?

Answer:
He's just not that into you


Q 50. Name this movie from the scene?
Q 50. Name this movie from the scene?

Answer:
The Martian

No comments:

Post a Comment

please don't spam here ! :)