GimmeMore The Fast and Easy General Knowledge Quiz Answers


GimmeMore The Fast and Easy General Knowledge Quiz Answers Video


Q 1. Which organ pumps your blood?
Q 1. Which organ pumps your blood?

Answer:
The Heart


Q 2. How many teams compete in the French Football Ligue 1?
Q 2. How many teams compete in the French Football Ligue 1?

Answer:
20

Q 3. In what month does Independence Day fall?
Q 3. In what month does Independence Day fall?

Answer:
July

Q 4. In which capital city is this monument located?
Q 4. In which capital city is this monument located?

Answer:
Paris

Q 5. What is the Earth’s deepest point called?
Q 5. What is the Earth’s deepest point called?

Answer:
Challenger Deep

Q 6. From which two words did the word “bonfire” originate?
Q 6. From which two words did the word “bonfire” originate?

Answer:
Bone + Fire


Q 7. What is the name for a group of witches?
Q 7. What is the name for a group of witches?

Answer:
A Coven

Q 8. Expedia.com is a website for which of the following?
Q 8. Expedia.com is a website for which of the following?

Answer:
Travel

Q 9. Which of the following is NOT a primary color?
Q 9. Which of the following is NOT a primary color?

Answer:
Black

Q 10. What country would you find this Asian castle in?
Q 10. What country would you find this Asian castle in?

Answer:
Japan

Q 11. What city is this famous building located in?
Q 11. What city is this famous building located in?

Answer:
New York City

Q 12. In which of the following cities is there NOT a Disney theme park?
Q 12. In which of the following cities is there NOT a Disney theme park?

Answer:
london

Q 13. What city is this?
Q 13. What city is this?

Answer:
shangai

Q 14. This famous clock is found in which city?
Q 14. This famous clock is found in which city?

Answer:
Prague, Czech Republic

Q 15. Ommetaphobia describes the fear of which body part?
Q 15. Ommetaphobia describes the fear of which body part?

Answer:
eyes

Q 16. How many Euro Football Championships has France competed in?
Q 16. How many Euro Football Championships has France competed in?

Answer:
8

Q 17. Which of the following is NOT a term used in the sport of cricket?
Q 17. Which of the following is NOT a term used in the sport of cricket?

Answer:
gordie

Q 18. What is the name of Bono’s clothing company?
Q 18. What is the name of Bono’s clothing company?

Answer:
EDUN

Q 19. Name the country from its outline.
Q 19. Name the country from its outline.

Answer:
Bangladesh

Q 20. Which number is the odd one out in this sequence: First, Second, Third, Forth, Fifth, Sixth, Seventh, Eighth?
Q 20. Which number is the odd one out in this sequence: First, Second, Third, Forth, Fifth, Sixth, Seventh, Eighth?

Answer:
Forth

No comments:

Post a Comment

please don't spam here ! :)