Quiz Diva Frozen Fanatic Quiz Answers. Score 100%


Quiz Diva Frozen Fanatic Quiz Answers Answers Video

Q 1. WHAT IS THE NAME OF KRISTOFF'S REINDEER?
Q 1. WHAT IS THE NAME OF KRISTOFF'S REINDEER?

Answer:
Sven


Q 2. WHAT IS THE NAME OF ELSA AND ANNA'S KINGDOM?
Q 2. WHAT IS THE NAME OF ELSA AND ANNA'S KINGDOM?


Answer:
Arendelle


Q 3. WHO DID KRISTOFF GROW UP WITH?
Q 3. WHO DID KRISTOFF GROW UP WITH?


Answer:
Trolls


Q 4. WHO IS THE ACTOR THAT VOICES OLAF?
Q 4. WHO IS THE ACTOR THAT VOICES OLAF?


Answer:
Jonathan Groff


Q 5. WHICH DUKE CALLED ELSA A MONSTER?
Q 5. WHICH DUKE CALLED ELSA A MONSTER?


Answer:
Duke of Weselton


Q 6. WHO SUGGESTED THAT ANNA SHOULD SEE THE TROLLS TO BE HEALED WHEN SHE WAS A CHILD?
Q 6. WHO SUGGESTED THAT ANNA SHOULD SEE THE TROLLS TO BE HEALED WHEN SHE WAS A CHILD?


Answer:
The King


Q 7. WHICH COUNTRY DOES FROZEN TAKE PLACE?
Q 7. WHICH COUNTRY DOES FROZEN TAKE PLACE?


Answer:
Norway


Q 8. HOW MANY BROTHERS DOES PRINCE HANS HAVE?
Q 8. HOW MANY BROTHERS DOES PRINCE HANS HAVE?


Answer:
12


Q 9. WHO SAVES ANNA FROM FREEZING IN HER ROOM?
Q 9. WHO SAVES ANNA FROM FREEZING IN HER ROOM?


Answer:
Olaf


Q 10. WHAT DO ANNA'S PARENTS USE TO FIND THE TROLLS?
Q 10. WHAT DO ANNA'S PARENTS USE TO FIND THE TROLLS?


Answer:
A Map


Q 11. WHAT IS THE ONLY THING KRISTOFF CAN AFFORD TO BUY WHEN HE GOES TO THE WANDERING OAKENS TRADING POST?
Q 11. WHAT IS THE ONLY THING KRISTOFF CAN AFFORD TO BUY WHEN HE GOES TO THE WANDERING OAKENS TRADING POST?


Answer:
Carrots


Q 12. WHAT DOES THE ELDER TROLL TELL ELSA HER GREATEST ENEMY WILL BE?
Q 12. WHAT DOES THE ELDER TROLL TELL ELSA HER GREATEST ENEMY WILL BE?


Answer:
Fear


Q 13. WHICH CHRISTIAN ANDERSEN FAIRY TALE INSPIRED FROZEN?
Q 13. WHICH CHRISTIAN ANDERSEN FAIRY TALE INSPIRED FROZEN?


Answer:
The Snow Queen


Q 14. WHAT OTHER DISNEY FILM DID FROZEN CO-DIRECTOR CHRIS BUCK DIRECT?
Q 14. WHAT OTHER DISNEY FILM DID FROZEN CO-DIRECTOR CHRIS BUCK DIRECT?


Answer:
Tarzan


Q 15. WHAT OTHER DISNEY FILM DID FROZEN CO-DIRECTOR JENNIFER LEE DIRECT?
Q 15. WHAT OTHER DISNEY FILM DID FROZEN CO-DIRECTOR JENNIFER LEE DIRECT?


Answer:
Wreck-It-Ralph


Q 16. WHAT SETS THE ENCHANTED FOREST ON FIRE IN FROZEN 2?
Q 16. WHAT SETS THE ENCHANTED FOREST ON FIRE IN FROZEN 2?


Answer:
A Salamander


Q 17. WHO IS THE VILLAIN OF FROZEN 2?
Q 17. WHO IS THE VILLAIN OF FROZEN 2?


Answer:
Duke Of Weselton


Q 18. HOW MANY YEARS DOES FROZEN 2 TAKE PLACE AFTER FROZEN?
Q 18. HOW MANY YEARS DOES FROZEN 2 TAKE PLACE AFTER FROZEN?


Answer:
3


Q 19. WHAT DOES THE CHARACTER RYDER LOVE?
Q 19. WHAT DOES THE CHARACTER RYDER LOVE?


Answer:
Reindeer


Q 20. WHAT IS THE 5TH SPIRIT OF THE ENCHANTED FOREST?
Q 20. WHAT IS THE 5TH SPIRIT OF THE ENCHANTED FOREST?


Answer:
Elsa


Q 21. WHAT CRASH COURSE DID DISNEY ANIMATORS HAVE TO TAKE WHEN MAKING FROZEN?
Q 21. WHAT CRASH COURSE DID DISNEY ANIMATORS HAVE TO TAKE WHEN MAKING FROZEN?


Answer:
Meteorology


Q 22. HOW MANY STRANDS OF HAIR DID THE ANIMATORS GIVE ELSA?
Q 22. HOW MANY STRANDS OF HAIR DID THE ANIMATORS GIVE ELSA?


Answer:
420,000


Q 23. WHICH OF THESE WAS A REASON FROZEN 2 WAS MADE?
Q 23. WHICH OF THESE WAS A REASON FROZEN 2 WAS MADE?


Answer:
Fans were Confused on how Elsa got her Powers


Q 24. WHICH OF THESE STATEMENTS IS TRUE?
Q 24. WHICH OF THESE STATEMENTS IS TRUE?


Answer:
Frozen 2 is the first Disney Princess movie to have a sequel in theatres


Q 25. WHAT INSPIRED ROBERT LOPEZ TO CREATE THE SONG “THE NEXT RIGHT THING”?
Q 25. WHAT INSPIRED ROBERT LOPEZ TO CREATE THE SONG “THE NEXT RIGHT THING”?


Answer:
A conversation between Kristen Bell and Jennifer Lee

No comments:

Post a Comment

please don't spam here ! :)