VideoFacts Pub Quiz Darts Edition Answers. Score 100%


VideoFacts Pub Quiz Darts Edition Answers Video

Q 1. Let’s get on with the game. The darts have landed on the points you will earn. Look at the two clues on the right-hand side. Where would you find these two things?
Q 1. Let’s get on with the game. The darts have landed on the points you will earn. Look at the two clues on the right-hand side. Where would you find these two things?

Answer:
New York City


Q 2. Which movie did these two Hollywood celebs star in together?
Q 2. Which movie did these two Hollywood celebs star in together?

Answer:
Titanic


Q 3. In which food category do these two foods belong?
Q 3. In which food category do these two foods belong?

Answer:
Root Vegetables


Q 4. What do these two guys have in common?
Q 4. What do these two guys have in common?

Answer:
They both are Basketballers


Q 5. Who wrote these books?
Q 5. Who wrote these books?

Answer:
Stephen King


Q 6. Beluga and Bowhead are both_____ .
Q 6. Beluga and Bowhead are both_____ .

Answer:
Species of Whale


Q 7. You're doing great! These two foods are local to which country?
Q 7. You're doing great! These two foods are local to which country?

Answer:
Spain


Q 8. What are these two clues?
Q 8. What are these two clues?

Answer:
Cities of Thailand


Q 9. Where is this road located?
Q 9. Where is this road located?

Answer:
Hawaii


Q 10. Which band sang these two hits?
Q 10. Which band sang these two hits?

Answer:
The Doors


Q 11. Let's play a game of darts. Observe the two clues in the video and then answer the question at the end!
Q 11. Let's play a game of darts. Observe the two clues in the video and then answer the question at the end!

Answer:
D


Q 12. What are these two?
Q 12. What are these two?

Answer:
Flowers


Q 13. What type of monkey is this? Type the species into the space provided!
Q 13. What type of monkey is this? Type the species into the space provided!

Answer:
Chimpanzee


Q 14. Let's take a look at another video clue! Choose the correct answer at the end.
Q 14. Let's take a look at another video clue! Choose the correct answer at the end.

Answer:
D


Q 15. Get ready for another picture question! Which ship is pictured here?
Q 15. Get ready for another picture question! Which ship is pictured here?

Answer:
RMS Lusitania


Q 16. This is a traditional Italian dry-cured ham! Type its name in the box below.
Q 16. This is a traditional Italian dry-cured ham! Type its name in the box below.

Answer:
Prosciutto


Q 17. Don't eat these unless they're ripe! What are they?
Q 17. Don't eat these unless they're ripe! What are they?

Answer:
Persimmons


Q 18. These moons belong to which planet?
Q 18. These moons belong to which planet?

Answer:
Saturn


Q 19. What is this woman famous for?
Q 19. What is this woman famous for?

Answer:
She discovered the elements of polonium and radium


Q 20. Which country is this animal native to?
Q 20. Which country is this animal native to?

Answer:
Australia

No comments:

Post a Comment

please don't spam here ! :)