VideoQuizHero Close-Up Food Quiz Answers. Score 100%


VideoQuizHero Close-Up Food Quiz Answers Video

Q 1. Let's start off nice and easy. Can you figure out what you're looking at?


Q 1. Let's start off nice and easy. Can you figure out what you're looking at?

Answer:
Popcorn


Q 2. Think you can figure out what this is?


Q 2. Think you can figure out what this is?

Answer:
Bacon


Q 3. Take a close look here! What is this?


Q 3. Take a close look here! What is this?

Answer:
Kiwi


Q 4. Have any idea what this is?


Q 4. Have any idea what this is?

Answer:
Sweet Potato


Q 5. This looks tasty! What is it?


Q 5. This looks tasty! What is it?

Answer:
Crepes


Q 6. What is this close-up photo showing you?


Q 6. What is this close-up photo showing you?


Answer:
Pizza


Q 7. Look closely! What is this?


Q 7. Look closely! What is this?

Answer:
Carrots


Q 8. Can you work out what this is?


Q 8. Can you work out what this is?

Answer:
Apple Pie


Q 9. Look closely! What is this?


Q 9. Look closely! What is this?

Answer:
Guacamole


Q 10. What could this be?


Q 10. What could this be?

Answer:
Chocolate Ice-Cream


Q 11. Now, what in the world could this be?


Q 11. Now, what in the world could this be?

Answer:
Cauliflower


Q 12. Hmm...what do you think this is?


Q 12. Hmm...what do you think this is?

Answer:
Artichoke


Q 13. Our photos are getting tougher! Think you can identify this food?


Q 13. Our photos are getting tougher! Think you can identify this food?

Answer:
Plantain Chip


Q 14. Look carefully! What is this?


Q 14. Look carefully! What is this?

Answer:
Cheese


Q 15. How about this one? Think you know what it is?


Q 15. How about this one? Think you know what it is?

Answer:
Mushroom


Q 16. We're very close now! What could this be?


Q 16. We're very close now! What could this be?

Answer:
Tortilla


Q 17. What food could this be?


Q 17. What food could this be?


Answer:
Cucumber


Q 18. What are these?


Q 18. What are these?


Answer:
Persimmons


Q 19. Think you know what this is? Type your answer below!


Q 19. Think you know what this is? Type your answer below!

Answer:
Butter


Q 20. Is this close enough for you? What in the world could this be? Type your answer below!


Q 20. Is this close enough for you? What in the world could this be? Type your answer below!

Answer:
Soy Bean

No comments:

Post a Comment

please don't spam here ! :)