VideoQuizStar The 3-Minute Brain Challenge Answers



VideoQuizStar The 3-Minute Brain Challenge Answers Video

Q 1. Which piece fits? Type your answer in below.

Q 1. Which piece fits? Type your answer in below.
Answer: A

Q 2. What comes next? Type your answer in below!

Q 2. What comes next? Type your answer in below!
Answer: C

Q 3. Can you figure out which piece fits perfectly? Type your answer in below!

Q 3. Can you figure out which piece fits perfectly? Type your answer in below!
Answer: B

Q 4. How many triangles can you count here? Type your answer in below!

Q 4. How many triangles can you count here? Type your answer in below!
Answer: 7

Q 5. What number would the word 'TON' result in? Type your answer in below!

Q 5. What number would the word 'TON' result in? Type your answer in below!
Answer: 385

Q 6. What comes next? Type your answer in below.

Q 6. What comes next? Type your answer in below.
Answer: B

Q 7. If you place the square on the left over the square on the right, what will the resulting pattern be? Type your answer in below!

Q 7. If you place the square on the left over the square on the right, what will the resulting pattern be? Type your answer in below!
Answer: C

Q 8. Can you figure out the missing number in this sequence? Type your answer in below!

Q 8. Can you figure out the missing number in this sequence? Type your answer in below!
Answer: 37

Q 9. Complete this statement by typing the number in below: The area of this shape (in cm2) is __ cm2.

Q 9. Complete this statement by typing the number in below: The area of this shape (in cm2) is __ cm2.
Answer: 28

Q 10. See if you can solve this problem: Adam, Laura, Paula and James, are making a pie and each add a different ingredient. When the pie is finished, there is 1/4 cinnamon left, 1/3 of nutmeg, 1/2 of ginger and 5/8 of pumpkin left. Adam used the most. Laura used the least. Paula used more than James. Who used the ginger? Type the name in below!

Q 10. See if you can solve this problem: Adam, Laura, Paula and James, are making a pie and each add a different ingredient. When the pie is finished, there is 1/4 cinnamon left, 1/3 of nutmeg, 1/2 of ginger and 5/8 of pumpkin left. Adam used the most. Laura used the least. Paula used more than James. Who used the ginger? Type the name in below!
Answer: James


Thank you for reading "VideoQuizStar The 3-Minute Brain Challenge Answers" on MyNeo.

No comments:

Post a Comment

please don't spam here ! :)