TV Shows Trivia Quiz Answers Score 100% - Trivia Bandit

TV Shows Trivia Quiz Answers Score 100% - Trivia Bandit


Were you searching out for Trivia Bandit TV Shows Trivia Quiz Answers to score 100%? Then look further, this post will give you all the correct answers.

Trivia Bandit TV Shows Trivia Quiz Answers Video


Trivia Bandit TV Shows Trivia Quiz Answers

Trivia Bandit TV Shows Trivia Quiz Answers

Q 1. What breed of dog is “Scooby-Doo”?

What breed of dog is “Scooby-Doo”?
Options
Golden Retriever
Great Dane
Pitbull
Boxer

Correct Answer : Great Dane

Q 2. “Game of Thrones”, the HBO series, is based on which series of books?

“Game of Thrones”, the HBO series, is based on which series of books?
Options
A Song of Ice and Fire
Harry Potter
The Wheel of Time
Lord of the Rings

Correct Answer : A Song of Ice and Fire

Q 3. What is the name of the main antagonists in Battlestar Galactica?

What is the name of the main antagonists in Battlestar Galactica?
Options
The Collective
The Cylons
The Federation
The Rebels

Correct Answer : The Cylons

Q 4. Who was the winner of “Big Brother” Season 10?

Who was the winner of “Big Brother” Season 10?
Options
Dan Gheesling
Ryan Sutfin
Chris Mundorf
Bryce Kranyik

Correct Answer : Dan Gheesling

Q 5. In the cartoon ‘SpongeBob SquarePants’, what did the acronym E.V.I.L stand for?

In the cartoon ‘SpongeBob SquarePants’, what did the acronym E.V.I.L stand for?
Options
EACH VILLAIN IS LEMONADE
EVERY VILLAIN IS LEMONS
EVERY VILLAIN IS LEMONADE
EVERY VILLAIN IS LIMES

Correct Answer : EVERY VILLAIN IS LEMONS

Trivia Bandit TV Shows Trivia Quiz Answers 06 - 10

Q 6. In which state of America was the Fresh Prince of Bel-Air born and raised in?

In which state of America was the Fresh Prince of Bel-Air born and raised in?
Options
FLORIDA
CALIFORNIA
NEW JERSEY
PENNSYLVANIA

Correct Answer : PENNSYLVANIA

Q 7. What episode of “Mr. Bean” saw him trying to prevent people from seeing him naked?

What episode of “Mr. Bean” saw him trying to prevent people from seeing him naked?
Options
BACK TO SCHOOL MR. BEAN
THE TROUBLE WITH MR. BEAN
MR. BEAN IN ROOM 426
MR. BEAN GOES TO TOWN

Correct Answer : MR. BEAN IN ROOM 426

Q 8. Which character was played by Dustin Diamond in the sitcom ‘Saved by the Bell’?

Which character was played by Dustin Diamond in the sitcom ‘Saved by the Bell’?
Options
Zack
A.C. Slater
Screech
Mr. Belding

Correct Answer : Screech

Q 9. In “Donkey Kong Country”, why does Donkey Kong want to know the secret of the crystal coconut?

In “Donkey Kong Country”, why does Donkey Kong want to know the secret of the crystal coconut?
Options
Because Diddy Kong asked him
To find out where all the bananas are
He wants to punish hunters
Because he’s the big kahuna

Correct Answer : Because he’s the big kahuna

Q 10. In the episode of SpongeBob SquarePants, “Survival of the Idiots”, Spongebob called Patrick which nickname?

In the episode of SpongeBob SquarePants, “Survival of the Idiots”, Spongebob called Patrick which nickname?
Options
Starfish
Larry
Pinhead
Dirty Dan

Correct Answer : Pinhead

Thank you for reading Trivia Bandit TV Shows Trivia Quiz Answers on MyNeo.

Thank you so much for going through the article on my blog. I started this blog so as to provide you useful information as my loyal reader.

0 Comments: