QuizQuiz Easy Cricket Quiz Answers Score 100%


Were you searching out for QuizQuiz Easy Cricket Quiz Answers to score 100%? Then look further, this post on MyNeo will give you all the correct answers.

QuizQuiz Easy Cricket Quiz Video

QuizQuiz Easy Cricket Quiz

QuizQuiz Easy Cricket Quiz

Q 1. Which of these is not used to play cricket?

Which of these is not used to play cricket?

Options
Bat
Puck
Ball
Wicket

Correct Answer : Puck

Q 2. Virat Kohli is captain of which team?

Virat Kohli is captain of which team?

Options
Sri Lanka
Jamaica
Pakistan
India

Correct Answer : India

Q 3. Professionally, which city is Sachin Tendulkar most closely associated with?

Professionally, which city is Sachin Tendulkar most closely associated with?

Options
Mumbai
Kochi
Pune
Bangalore

Correct Answer : Mumbai

Q 4. Preity Zinta is the Bollywood starlet who partly owns which team?

Preity Zinta is the Bollywood starlet who partly owns which team?

Options
Royal Challengers
Pune Warriors
Kings XI Punjab
Delhi Daredevils

Correct Answer : Kings XI Punjab

Q 5. India and Sri Lanka shared the ICC Champions trophy in which year?

India and Sri Lanka shared the ICC Champions trophy in which year?

Options
1969
2016
2006
2002

Correct Answer : 2002

Q 6. What event in 1984/1985 caused the third test between India and Pakistan to be cancelled?

What event in 1984/1985 caused the third test between India and Pakistan to be cancelled?

Options
An earthquake
Fears of nuclear war
Worker’s strikes
Indira Gandhi’s Assassination

Correct Answer : Indira Gandhi’s Assassination

Q 7. Which of these is true of Mohammed Azharuddin?

Which of these is true of Mohammed Azharuddin?

Options
He has played for 14 different teams
He won three centuries in his first three test matches
He didn’t play cricket until he was 25
He speaks fluent Welsh

Correct Answer : He won three centuries in his first three test matches

Q 8. Which of these influential figures in history also had the honour of playing for both England and India?

Which of these influential figures in history also had the honour of playing for both England and India?

Options
The Raja of Sailana
The Nawab of Baoni
The Maharaja of Gondal
The Nawab of Pataudi

Correct Answer : The Nawab of Pataudi

Q 9. During his playing days, the cricketer known as ‘Vizzy’ was the only Indian cricketer to be_____?

During his playing days, the cricketer known as ‘Vizzy’ was the only Indian cricketer to be_____?

Options
A member of parliament
Divorced
Knighted
Mayor

Correct Answer : Knighted

Q 10. One superfan of Indian cricket has gained a reputation for painting himself the colour of the Indian flag. Which of these is not true of him?

One superfan of Indian cricket has gained a reputation for painting himself the colour of the Indian flag. Which of these is not true of him?

Options
He paints ‘Love U Sachin’ on his torso at every game
He cycled from Muzaffarpur to Mumbai to meet Tendulkar
He brings litchi from his hometown to the team every year
His paints were confiscated when flying to support his team

Correct Answer : He paints ‘Love U Sachin’ on his torso at every game

Thank you for reading "QuizQuiz Easy Cricket Quiz Answers" on MyNeo.
Previous Post
Next Post
Related Posts