3-Minute Second Chance Quiz Answers - Video Quiz Star


Were you searching out for Video Quiz Star 3-Minute Second Chance Quiz Answers to score 100%? Then look further, this post on MyNeo will give you all the correct answers.

VideoQuizStar 3-Minute Second Chance Quiz Answers Video


VideoQuizStar 3-Minute Second Chance Quiz Answers

VideoQuizStar 3-Minute Second Chance Quiz Answers


Q 1. Can you work out this math puzzle?

Options
20
15
25
30

Correct Answer : 20

Q 2. Can you find the missing place?

Can you find the missing place?

Options
A
B
c
D

Correct Answer : A

Q 3. Put these countries in order according to area, from largest to smallest (by area)!

Put these countries in order according to area, from largest to smallest (by area)!

Options
BACD
DACB
CDAB
BADC

Correct Answer : CDAB

Q 4. Think you can solve this riddle? The answer is scrambled below!

Think you can solve this riddle? The answer is scrambled below!

Options
REANSW
IOEHCC
MSDRAE
CCERAIM

Q 5. How many books below were written by Stephen King?

How many books below were written by Stephen King?

Options
1
2
3
4

Correct Answer : 4

VideoQuizStar 3-Minute Second Chance Quiz Answers

Q 5 Alt-1. How many books below were NOT written by Stephen King?


Options
1
2
3
4

Correct Answer : 2

Q 6. See if you can put these inventions in the correct order, most recent to oldest!

See if you can put these inventions in the correct order, most recent to oldest!

Options
ECADB
ABCED
DEACB
EACBD

Correct Answer : ECADB

Q 6 Alt-1. See if you can put these inventions in the correct order, oldest to most recent!


Options
CABED
BDACE
EACBD
ABCED

Correct Answer : BDACE

Q 6 Alt-2. See if you can put these inventions in the correct order, most recent to oldest!

Options
CABED
ABCED
DEACB
EACBD

Correct Answer : CABED

Q 7. How many differences can you spot?


Options
6
7
8
9

Correct Answer : 7

Q 8. Let's brush up your math! Watch the video below. Can you answer the question?

Let's brush up your math! Watch the video below. Can you answer the question?
Options
5
6
7
12

Correct Answer : 5

Q 9. How focused are you? Find out with the video below!

How focused are you? Find out with the video below!

Options
8
9
10
11
12
13

Correct Answer : 12

Q 10. Can you answer the question in the video below?

Can you answer the question in the video below?
Options
A
B
C
D

Correct Answer : C

Other 3-Minute Second Chance Quiz Answers


Thank you for reading "VideoQuizStar 3-Minute Second Chance Quiz Answers" with MyNeo.
Previous Post
Next Post
Related Posts