3-Minute Second Chance Quiz Answers - VideoFacts


Were you searching out for VideoFacts 3-Minute Second Chance Quiz Answers to score 100%? Then look further, this post on MyNeo will give you all the correct answers.

VideoFacts 3-Minute Second Chance Quiz Answers Video


VideoFacts 3-Minute Second Chance Quiz Answers

VideoFacts 3-Minute Second Chance Quiz Answers


Q 1. Can you work out this problem?

Can you work out this problem?

Options
30
20
15
16

Correct Answer : 20

Q 2. Which piece will complete the image?

Which piece will complete the image?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : C

Q 3. Put these countries in order according to area, from smallest to largest!

Put these countries in order according to area, from smallest to largest!

Options
DBCA
DBAC
BADC
CDAB

Correct Answer : BADC

Q 4. Think you can solve this riddle?

Think you can solve this riddle

Options
5
4
2
8

Correct Answer : 2

Q 5. How many books below weren't written by Stephen King?

How many books below weren't written by Stephen King?
Options
1
2
3
4

Correct Answer : 2

Q 6. Think you can put these inventions in the correct order, oldest to most recent?

Think you can put these inventions in the correct order, oldest to most recent?

Options
EABCD
BDACE
CDBAE
AEBDC

Correct Answer : BDACE

Q 6 Alt-1. Think you can put these inventions in the correct order, oldest to most recent?


Options
EABCD
DEBAC
CDBAE
AEBDC

Correct Answer : DEBAC

Q 7. How many differences can you spot between the images?

How many differences can you spot between the images?

Options
5
6
7
8

Correct Answer : 8

Q 8. Let's see how well you remember your math lessons! Watch the video below. Can you answer the question?

Let's see how well you remember your math lessons! Watch the video below. Can you answer the question?
Options
5
6
7
12

Correct Answer : 5

Q 9. Can you keep focused? Let's find out! Watch the video below and answer the question

Can you keep focused? Let's find out! Watch the video below and answer the question

Options
8
9
10
11
12
13

Correct Answer : 12

Q 10. Watch the video below. Can you answer the question?

Watch the video below. Can you answer the question?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : C

Other 3-Minute Second Chance Quiz Answers


Thank you for reading "VideoFacts 3-Minute Second Chance Quiz Answers" on MyNeo.
Previous Post
Next Post
Related Posts