Wheel of Reward Quiz Answers Score 100% - VideoFacts

Wheel of Reward Quiz Answers Score 100% - VideoFacts


Were you searching out for VideoFacts Wheel of Reward Quiz Answers to score 100%? Then look further, this post will give you all the correct answers.

VideoFacts Wheel of Reward Quiz Answers Video


VideoFacts Wheel of Reward Quiz Answers

VideoFacts Wheel of Reward Quiz Answers


Q 1. Let’s start easy! Can you guess what this famous landmark is?

Let’s start easy! Can you guess what this famous landmark is?
Options
Golden Gate Bridge
Bolden Kate Bridge
Tolden Late Cridge
Golden Tate Ridge

Correct Answer : Golden Gate Bridge

Q 2. CAN YOU SPOT THE PHONE?

CAN YOU SPOT THE PHONE?
Options
Funny bide up
Bunny ride up
Sunny side up
Runny side up

Correct Answer : Sunny side up

Q 3. Movie starring Bruce Willis!

Movie starring Bruce Willis!
Options
Lie Harp
Pie Hart
Tie Hart
Die Hard

Correct Answer : Die Hard

Q 4. Famous book and movie!

Famous book and movie!
Options
Hungry Dames
Hunter Names
Hunger Games
Hunted Lames

Correct Answer : Hunger Games

Q 5. Famous Beatles song!

Famous Beatles song!
Options
Hey Jude
Key Rude
Hey June
Hey Jove

Correct Answer : Hey Jude

Q 6. Famous writer of scary books!

Famous writer of scary books!
Options
Leathen Ping
Peathen Bing
Stephen King
Keathen Sing

Correct Answer : Stephen King

Q 7. Do you know this phrase?

Do you know this phrase?
Options
Hall your Horses
Hold your Losses
Hall your Hopses
Hold your Horses

Correct Answer : Hold your Horses

Q 8. Do you know this funny fellow?

Do you know this funny fellow?
Options
Adap Sundler
Adas Sapller
Adam Sandler
Adal Slopler

Correct Answer : Adam Sandler

Q 9. Check out this landmark!

Check out this landmark!
Options
Leaning Tower of Pisa
Burning Tower of Lisa
Leaning Power of Gisa
Leaning Mower of Risa

Correct Answer : Leaning Tower of Pisa

Q 10. If you’re off to the UK, you might get some of the best _____ !

If you’re off to the UK, you might get some of the best _____ !
Options
Dish and Chaps
Fish and Chips
Fish and Chops
Fish and Chards

Correct Answer : Fish and Chips

Q 11. Can you guess what we’re talking about here?

Can you guess what we’re talking about here?
Options
Gelee corn and ham
Grape seed and jam
Green eggs and ham
Glaze peas and Lam

Correct Answer : Green eggs and ham

Q 12. Can you guess this landmark? Hint: It no longer exists!

Can you guess this landmark? Hint: It no longer exists!
Options
Merlin Hall
Caplin Fall
Codlin Hall
Berlin Wall

Correct Answer : Berlin Wall

Q 13. Have you ever been to this place?

Have you ever been to this place?
Options
Hollywood Bowl
Deadwood Ball
Kingwood Cell
Hardwood Gail

Correct Answer : Hollywood Bowl

Q 14. Have you tried this before?

Have you tried this before?
Options
Beet Harrington
Deer Huntington
Beef Wellington
Reef Palmington

Correct Answer : Beef Wellington

Q 15. What is this scientific term?

What is this scientific term?
Options
Intaskeleton
Indoskeletor
Endoskeleton
Infoskeletor

Correct Answer : Endoskeleton

VideoFacts Wheel of Reward Quiz Answers 16 - 30

Q 16. Can you figure out the name of the movie, then match it with the star below?

Can you figure out the name of the movie, then match it with the star below?
Options
Ava Gardner
Marilyn Monroe
Grace Kelly
Elizabeth Taylor

Correct Answer : Marilyn Monroe

Q 17. Where is this place located? Unjumble the answers below!

Where is this place located? Unjumble the answers below!
Options
risPa
New rkYo
linBer
meRo

Correct Answer : risPa

Q 18. Which person is not represented at this location?

Which person is not represented at this location?
Options
Theodore Roosevelt
Woodrow Wilson
Thomas Jefferson
George Washington

Correct Answer : Woodrow Wilson

Q 19. Do you know which TV series is set on this fictional street?

Do you know which TV series is set on this fictional street
Options
Modern Family
How I Met Your Mother
One Tree Hill
Desperate Housewives

Correct Answer : Desperate Housewives

Q 20. What does this phrase mean?

What does this phrase mean?
Options
When something is inevitable
When someone is too busy to care
Someone told a nasty secret
When someone is misguided

Correct Answer : When someone is misguided

Q 21. In which year was the first item sold at this place?

In which year was the first item sold at this place?
Options
1998
1990
1996
1995

Correct Answer : 1995

Q 22. Do you know who wrote this play?

Do you know who wrote this play?
Options
Edward Albee
David Mamel
Tennessee Williams
Arthur Miller

Correct Answer : Tennessee Williams

Q 23. Another phrase! But what does it mean?

Another phrase! But what does it mean?
Options
Taking on too much
When someone is confused
Asking for advice
Blinded by the truth

Correct Answer : Asking for advice

Q 24. These writers created one of the most beloved superheroes of our time. Do you know which one?

These writers created one of the most beloved superheroes of our time. Do you know which one
Options
Spiderman
Superman
Wolverine
Iron Man

Correct Answer : Spiderman

Q 25. Do you know which US fast food chain originated in this state?

Do you know which US fast food chain originated in this state?
Options
Panda Express
Burger King
Wendy’s
Mc Donald’s

Correct Answer : Wendy’s

Q 26. How many seasons did this person play?

How many seasons did this person play?
Options
11 seasons
22 seasons
21 seasons
15 seasons

Correct Answer : 22 seasons

Q 27. What is the first line of this song?

What is the first line of this song?
Options
There must be some kinda way out of here
Hello darkness, my old friend
Old man, look at my life
We passed upon the stair

Correct Answer : We passed upon the stair

Q 28. Which food did this person invent?

Which food did this person invent?
Options
Pringles
Peanut Butter Cups
Candy Cane
Ketchup

Correct Answer : Pringles

Q 29. This is a song by which famous band?

This is a song by which famous band?

Options
The Carpenters
The Monkees
The Mamas & the Papas
Jefferson Airplane

Correct Answer : Jefferson Airplane

Q 30. This animal is native to which country?

This animal is native to which country?
Options
South Africa
Bolivia
Japan
Australia
China
Africa

Correct Answer : Australia

Thank you for reading "VideoFacts Wheel of Reward Quiz Answers" on MyNeo.

Thank you so much for going through the article on my blog. I started this blog so as to provide you useful information as my loyal reader.

0 Comments: