Were you searching out for VideoFacts Complete the Logo Quiz Questions and Answers to score 100%? Then look no further, this post on MyNeo will give you all the correct answers.

VideoFacts Complete the Logo Quiz Answers Video


VideoFacts Complete the Logo Quiz Answers

VideoFacts Complete the Logo Quiz Answers

Q 1. Can you fill in the gap to complete this well-known logo?

Can you fill in the gap to complete this well-known logo?

Correct Answer :
N

Q 2. Half of this famous logo of an international computer company is missing. Which of the images below completes it?

Half of this famous logo of an international computer company is missing. Which of the images below completes it?

Correct Answer :

B

Q 3. Can you pick the real face of the colonel?

Can you pick the real face of the colonel?

Correct Answer :


B

Q 4. This logo is lacking a splash of colour. Can you pick the correct one?

This logo is lacking a splash of colour. Can you pick the correct one?

Correct Answer :

B

Q 5. Pick the correct piece to add a name to the golden arches!

Pick the correct piece to add a name to the golden arches!

Correct Answer :


C

Q 6. Although delayed by one year, the Tokyo Olympic Games are still officially branded as “2020”. Can you make the logo whole again?

Although delayed by one year, the Tokyo Olympic Games are still officially branded as “2020”. Can you make the logo whole again?

Correct Answer :


A

Q 7. Can you complete the unique typography of this famous logo?

Can you complete the unique typography of this famous logo?

Correct Answer :


C

Q 8. Can you unite the logo of this parcel service with its missing part?

Can you unite the logo of this parcel service with its missing part?

Correct Answer :


D

Q 9. Which icon completes the logo of this legendary sports car manufacturer?

Which icon completes the logo of this legendary sports car manufacturer?

Correct Answer :


C

Q 10. Can you give this two-tailed mermaid a face?

Can you give this two-tailed mermaid a face?

Correct Answer :
 

B

Q 11. You’ve probably seen this iconic logo countless times. But is your memory detailed enough for you to fill in the blank?

You’ve probably seen this iconic logo countless times. But is your memory detailed enough for you to fill in the blank?

Correct Answer :


A

Q 12. O lĂ  lĂ ! This famous logo symbolises style and elegance. Can you complete it?

O lĂ  lĂ ! This famous logo symbolises style and elegance. Can you complete it?

Correct Answer :


C

Q 13. Legend has it that the central part of this logo represents a propeller. But which is the correct one?

Legend has it that the central part of this logo represents a propeller. But which is the correct one?

Correct Answer :


D

Q 14. This logo is obviously UNcomplete (get it?) – can you add the proper seal to the laurel wreath?


Correct Answer :


D

Q 15. Can you make Costco a WHOLEsale again?

Can you make Costco a WHOLEsale again?

Correct Answer :


B

Q 16. Which iconic lady completes the Columbia logo?

Which iconic lady completes the Columbia logo?

Correct Answer :


D

Q 17. Which one is the correct piece to solve this jigsaw puzzle?

Which one is the correct piece to solve this jigsaw puzzle?

Correct Answer :


B

Q 18. Visa is everywhere you want to be – but where’s the V?

Visa is everywhere you want to be – but where’s the V?

Correct Answer :


D

Q 19. Are you bold enough to complete this out-of-this-world logo?

Are you bold enough to complete this out-of-this-world logo?

Correct Answer :


A

Q 20. Can you fill in the square to make the cube complete?

Can you fill in the square to make the cube complete?

Correct Answer :


A

Thank you for reading "VideoFacts Complete the Logo Quiz Answers" on MyNeo.

1 Comments

  1. I hope It was helpful. It took us 2 hours to write "Complete the Logo Quiz Answers VideoFacts". Please bookmark us for future use.

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post