Are You Kanye West's #1 Fan Quiz Answers Score 100% - BeQuizzed

Are You Kanye West's #1 Fan Quiz Answers Score 100% - BeQuizzed


 Were you searching out for BeQuizzed Are You Kanye West's #1 Fan Quiz Questions and Answers to score 100%? Then look no further, this post on MyNeo will give you all the correct answers.

BeQuizzed Are You Kanye West's #1 Fan Quiz Answers Video


BeQuizzed Are You Kanye West's #1 Fan Quiz Answers

BeQuizzed Are You Kanye West's #1 Fan Quiz Answers


Q 1. WHAT IS KANYE WEST'S FULL NAME?

WHAT IS KANYE WEST'S FULL NAME?

Options
Kanye Ovante West
Kanye Donda West
Kanye Omari West
Kanye Damon West

Correct Answer : Kanye Omari West

Q 2. WHAT WAS THE NAME OF KANYE'S FIRST ALBUM?

WHAT WAS THE NAME OF KANYE'S FIRST ALBUM?

Options
Graduation
The College Dropout
Late Registration
808s & Heartbreak

Correct Answer : The College Dropout

Q 3. WHEN IS KANYE'S BIRTHDAY?

WHEN IS KANYE'S BIRTHDAY?

Options
June 4, 1977
July 8, 1978
June 8, 1977
December 4, 1978

Correct Answer : June 8, 1977

Q 4. WHO DOES KANYE SAMPLE ON HIS SONG THROUGH THE WIRE?

WHO DOES KANYE SAMPLE ON HIS SONG THROUGH THE WIRE?

Options
Diana Ross
Patti Labelle
Anita Baker
Chaka Khan

Correct Answer : Chaka Khan

Q 5. WHERE WAS KANYE BORN?

WHERE WAS KANYE BORN?

Options
Atlanta
Chicago
Detroit
Los Angeles

Correct Answer : Atlanta

Q 6. HOW MANY GRAMMY AWARDS HAS KANYE WON?

HOW MANY GRAMMY AWARDS HAS KANYE WON?

Options
9
15
21
27

Correct Answer : 21

Q 7. WHICH POP STAR DID KANYE INTERRUPT ON STAGE AT THE 2009 VMAS?

WHICH POP STAR DID KANYE INTERRUPT ON STAGE AT THE 2009 VMAS?

Options
Miley Cyrus
Taylor Swift
Lady Gaga
Britney Spears

Correct Answer : Taylor Swift

Q 8. WHAT YEAR DID THE NIKE AIR YEEZY DEBUT?

WHAT YEAR DID THE NIKE AIR YEEZY DEBUT?

Options
2009
2010
2011
2012

Correct Answer : 2009

Q 9. WHAT IS KANYE'S MOTHER'S NAME?

WHAT IS KANYE'S MOTHER'S NAME?

Options
Donna
Diana
Donda
Dihanna

Correct Answer : Donda

Q 10. WHAT IS THE NAME OF THE BEAR MASCOT USED ON THE COVERS KANYE'S FIRST THREE ALBUMS?

WHAT IS THE NAME OF THE BEAR MASCOT USED ON THE COVERS KANYE'S FIRST THREE ALBUMS?

Options
College Bear
Yeezy Bear
Party Bear
Dropout Bear

Correct Answer : Dropout Bear

Q 11. HOW MANY CHILDREN DOES KANYE HAVE?

HOW MANY CHILDREN DOES KANYE HAVE?

Options
1
2
3
4

Correct Answer : 4

Q 12. WHO DID KANYE COLLABORATE WITH ON THE ALBUM WATCH THE THRONE?

WHO DID KANYE COLLABORATE WITH ON THE ALBUM WATCH THE THRONE?

Options
Jay-Z
Eminem
Kid Cudi
Chance The Rapper

Correct Answer : Jay-Z

Q 13. WHICH OF THESE KANYE ALBUMS IS HIS HIGHEST GROSSING ONE?

WHICH OF THESE KANYE ALBUMS IS HIS HIGHEST GROSSING ONE?

Options
Watch The Throne
College Dropout
Late Registration
808s & Heartbreak

Correct Answer : College Dropout

Q 14. ON WHICH SOCIAL MEDIA PLATFORM DID KANYE ANNOUNCE THAT HE WAS RUNNING FOR PRESIDENT OF THE UNITED STATES?

ON WHICH SOCIAL MEDIA PLATFORM DID KANYE ANNOUNCE THAT HE WAS RUNNING FOR PRESIDENT OF THE UNITED STATES?

Options
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Correct Answer : Twitter

Q 15. HOW MANY HAS KANYE RELEASED AS OF JULY 2021?

HOW MANY HAS KANYE RELEASED AS OF JULY 2021?

Options
8
9
10
11

Correct Answer : 9

Q 16. WHAT CITY DID KANYE HOST HIS FIRST LISTENING PARTY IN FOR HIS UPCOMING ALBUM, DONDA?

WHAT CITY DID KANYE HOST HIS FIRST LISTENING PARTY IN FOR HIS UPCOMING ALBUM, DONDA?

Options
Atlanta
Chicago
Los Angeles
Austin

Correct Answer : Atlanta

Q 17. THE SONG SLOW JAMZ WAS A SONG BY RAPPER TWISTA FEATURING KANYE WEST AND WHO ELSE?

THE SONG SLOW JAMZ WAS A SONG BY RAPPER TWISTA FEATURING KANYE WEST AND WHO ELSE?

Options
Ne-Yo
John Legend
Akon
Jamie Foxx

Correct Answer : Jamie Foxx

Q 18. WHAT YEAR WAS THE LIFE OF PABLO RELEASED?

WHAT YEAR WAS THE LIFE OF PABLO RELEASED?

Options
2012
2014
2016
2018

Correct Answer : 2016

Q 19. WHICH OF THESE LABELS RELEASED THE COLLEGE DROPOUT ALBUM?

WHICH OF THESE LABELS RELEASED THE COLLEGE DROPOUT ALBUM?

Options
Interscope Records
Roc-A-Fella Records
Virgin Records
Warner Music Group

Correct Answer : Roc-A-Fella Records

Q 20. WHO PLAYED KANYE'S GIRLFRIEND IN THE MUSIC VIDEO FOR ALL FALLS DOWN?

WHO PLAYED KANYE'S GIRLFRIEND IN THE MUSIC VIDEO FOR ALL FALLS DOWN?

Options
Stacey Dash
Syleena Johnson
Janelle Monae
Halle Berry

Correct Answer : Stacey Dash

Q 21. IN WHICH OF THESE CITIES DID KANYE HOLD A LISTENING PARTY FOR HIS ALBUM, DONDA?

IN WHICH OF THESE CITIES DID KANYE HOLD A LISTENING PARTY FOR HIS ALBUM, DONDA?

Options
Camden
Chicago
San Antonio
San Francisco

Correct Answer : Chicago

Q 22. WHICH OF THESE PROPS DID KANYE USE AT ONE OF HIS DONDA LISTENING PARTY EVENTS?

WHICH OF THESE PROPS DID KANYE USE AT ONE OF HIS DONDA LISTENING PARTY EVENTS?

Options
A holographic image of himself
A drone light show tribute for his mother
A replica of his childhood home
The famous bear mascot used on some of his album covers

Correct Answer : A replica of his childhood home

Q 23. ACCORDING TO FORBES, AS OF 2020, WHAT IS KANYE'S NET WORTH?

ACCORDING TO FORBES, AS OF 2020, WHAT IS KANYE'S NET WORTH?

Options
$1.8 Billion
$1.3 Billion
$2.4 Billion
$2.1 Billion

Correct Answer : $1.8 Billion

Q 24. KANYE FOUNDED THE RECORD LABEL GOOD MUSIC. WHAT DOES GOOD STAND FOR?

KANYE FOUNDED THE RECORD LABEL GOOD MUSIC. WHAT DOES GOOD STAND FOR?

Options
Get Out of Dodge
Get On Our Dollar
Give Only One Dream
Getting Out Our Dreams

Correct Answer : Getting Out Our Dreams

Q 25. WHAT IS THE NAME OF KANYE'S YOUNGEST CHILD?

WHAT IS THE NAME OF KANYE'S YOUNGEST CHILD?

Options
Saint West
Psalm West
North West
Chicago West

Correct Answer : Psalm West

Thank you for reading "BeQuizzed Are You Kanye West's #1 Fan Quiz Answers" on MyNeo.

0 Comments: