Can You Master This Shang Chi Quiz Answers - BeQuizzed

Can You Master This Shang Chi Quiz Answers - BeQuizzed


 Were you searching out for BeQuizzed Can You Master This Shang Chi Quiz Questions and Answers to score 100%? Then look no further, this post on MyNeo will give you all the correct answers.

BeQuizzed Can You Master This Shang Chi Quiz Answers Video

BeQuizzed Can You Master This Shang Chi Quiz Answers Video

BeQuizzed Can You Master This Shang Chi Quiz Answers


Q 1. WHAT YEAR DID SHANG-CHI MAKE HIS DEBUT IN MARVEL COMIC?

WHAT YEAR DID SHANG-CHI MAKE HIS DEBUT IN MARVEL COMIC?

Options
1965
1973
1977
1985

Correct Answer : 1973

Q 2. WHAT IS SHANG-CHI KNOWN AS?

WHAT IS SHANG-CHI KNOWN AS?

Options
Master of Kung Fu
Master of Karate
King of Kung Fu
King of Karate

Correct Answer : Master of Kung Fu

Q 3. WHO WAS SHANG-CHI'S PHYSICAL APPEARANCE MODELED AFTER?

WHO WAS SHANG-CHI'S PHYSICAL APPEARANCE MODELED AFTER?

Options
Donnie Yen
Jackie Chan
Jet Li
Bruce Lee

Correct Answer : Bruce Lee

Q 4. WHAT IS SHANG-CHI'S FATHER'S NAME?

WHAT IS SHANG-CHI'S FATHER'S NAME?

Options
Captain Tao
Zheng Zu
Master Mandarin
Martin Li

Correct Answer : Zheng Zu

Q 5. WHERE WAS SHANG-CHI BORN?

WHERE WAS SHANG-CHI BORN?

Options
Guangdong, China
Zhejiang, China
Honan, China
Sichuan, China

Correct Answer : Honan, China

Q 6. ACCORDING TO MARVEL, HOW TALL IS SHANG-CHI IN THE COMICS?

ACCORDING TO MARVEL, HOW TALL IS SHANG-CHI IN THE COMICS?

Options
5'4''
5'6''
5'8''
5'10''

Correct Answer : 5'10''

Q 7. WHAT YEAR THE SHANG-CHI JOIN THE AVENGERS IN THE COMICS?

WHAT YEAR THE SHANG-CHI JOIN THE AVENGERS IN THE COMICS?

Options
2013
2014
2015
2016

Correct Answer : 2013

Q 8. WHAT YEAR DID SHANG-CHI OFFICIALLY GET HIS OWN SOLO COMIC BOOK SERIES TITLED, SHANG-CHI?

WHAT YEAR DID SHANG-CHI OFFICIALLY GET HIS OWN SOLO COMIC BOOK SERIES TITLED, SHANG-CHI?

Options
2016
2018
2020
2021

Correct Answer : 2020

Q 9. WHICH ACTOR PLAYS SHANG-CHI IN THE UPCOMING MOVIE, SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS?

WHICH ACTOR PLAYS SHANG-CHI IN THE UPCOMING MOVIE, SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS?

Options
Jet Li
Simu Liu
Jackie Chan
Daniel Dae Kim

Correct Answer : Simu Liu

Q 10. WHO IS THE DIRECTOR OF SHANG-CHI AND THE LEGENDS OF THE TEN RINGS?

WHO IS THE DIRECTOR OF SHANG-CHI AND THE LEGENDS OF THE TEN RINGS?

Options
Jon Favreau
Steven Spielberg
James Gunn
De
stin Daniel Cretton

Correct Answer : Destin Daniel Cretton

Q 11. ACTRESS, MICHELLE YEOH, PLAYS YIN NAN IN SHANG-CHI AND THE LEGENDS OF THE TEN RINGS. SHE ALSO PLAYED A ROLE IN WHICH OTHER MCU FILM?

ACTRESS, MICHELLE YEOH, PLAYS YIN NAN IN SHANG-CHI AND THE LEGENDS OF THE TEN RINGS. SHE ALSO PLAYED A ROLE IN WHICH OTHER MCU FILM?

Options
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Iron Man
The Incredible Hulk
The Avengers

Correct Answer : Guardians of the Galaxy Vol. 2

Q 12. MCU RELEASES MOVIES IN PHASES. WHICH PHASE WAS SHANG-CHI RELEASED IN?

MCU RELEASES MOVIES IN PHASES. WHICH PHASE WAS SHANG-CHI RELEASED IN?

Options
Phase 4
Phase 3
Phase 2
Phase 1

Correct Answer : Phase 4

Q 13. WHICH ACTRESS PLAYS SHANG-CHI'S BEST FRIEND, KATY, IN THE MOVIE?

WHICH ACTRESS PLAYS SHANG-CHI'S BEST FRIEND, KATY, IN THE MOVIE?

Options
Brenda Song
Awkwafina
Lucy Liu
Gemma Chan

Correct Answer : Awkwafina

Q 14. WHAT DOES SHANG-CHI CHANGE HIS NAME TO IN THE MOVIE WHEN HE IS IN SAN FRANCISCO?

WHAT DOES SHANG-CHI CHANGE HIS NAME TO IN THE MOVIE WHEN HE IS IN SAN FRANCISCO?

Options
Shane
Shaun
Steve
Stan

Correct Answer : Shaun

Q 15. THE TEN RINGS WERE FIRST FEATURED IN WHICH MCU FILM?

THE TEN RINGS WERE FIRST FEATURED IN WHICH MCU FILM?

Options
Spider-Man
Guardians of the Galaxy
Iron Man
The Avengers

Correct Answer : Iron Man

Q 16. THE FILM'S FIRST FULL TRAILER WAS RELEASED ON JUNE 24, 2021 ON WHICH NETWORK?

THE FILM'S FIRST FULL TRAILER WAS RELEASED ON JUNE 24, 2021 ON WHICH NETWORK?

Options
ESPN
CNN
FOX
TNT

Correct Answer : ESPN

Q 17. PRIOR TO BEING RESCHEDULED DUE TO THE COVID-19 PANDEMIC, SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS WAS PREVIOUSLY SCHEDULED TO BE RELEASED DURING WHICH CHINESE HOLIDAY?

PRIOR TO BEING RESCHEDULED DUE TO THE COVID-19 PANDEMIC, SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS WAS PREVIOUSLY SCHEDULED TO BE RELEASED DURING WHICH CHINESE HOLIDAY?

Options
Dragon Boat Festival
Lunar New Year
Qingming Festival
Golden Week

Correct Answer : Lunar New Year

Q 18. WHAT DO SHANG-CHI AND KATY WORK AS WHILE IN SAN FRANCISCO?

WHAT DO SHANG-CHI AND KATY WORK AS WHILE IN SAN FRANCISCO?

Options
Bartenders
Accountants
Cashiers
Valets

Correct Answer : Valets

Q 19. WHERE DO SHANG CHI AND KATY FIRST GET ATTACKED BY THE TEN RINGS IN THE FILM?

WHERE DO SHANG CHI AND KATY FIRST GET ATTACKED BY THE TEN RINGS IN THE FILM?

Options
In a bus
In an elevator
In a restaurant kitchen
In an alleyway

Correct Answer : In a bus

Q 20. WHERE DO SHANG CHI AND KATY FIND XIALING?

WHERE DO SHANG CHI AND KATY FIND XIALING?

Options
Hong Kong
Taipei
Macau
Manila

Correct Answer : Macau

Q 21. YING NAN TELLS THE STORY OF HOW TA LO HAD BEEN ATTACKED A THOUSAND YEARS AGO BUT SAVE BY A DRAGON. WHAT WAS THE DRAGON'S NAME?

YING NAN TELLS THE STORY OF HOW TA LO HAD BEEN ATTACKED A THOUSAND YEARS AGO BUT SAVE BY A DRAGON. WHAT WAS THE DRAGON'S NAME?

Options
Great Creature
Great Protector
Golden Shield
All Powerful Savior

Correct Answer : Great Protector

Q 22. WHAT COUNTRY WAS THE MAJORITY OF THE MOVIE FILMED IN?

WHAT COUNTRY WAS THE MAJORITY OF THE MOVIE FILMED IN?

Options
Iceland
China
Japan
Australia

Correct Answer : Australia

Q 23. IN THE COMICS, WHO OF THE FOLLOWING HAS NOT TRAINED WITH SHANG-CHI?

IN THE COMICS, WHO OF THE FOLLOWING HAS NOT TRAINED WITH SHANG-CHI?

Options
Wolverine
Spider-Man
Black Widow
Captain America

Correct Answer : Black Widow

Q 24. IN THE COMICS, SHANG-CHI WAS PART OF WHICH OF THESE GROUPS?

IN THE COMICS, SHANG-CHI WAS PART OF WHICH OF THESE GROUPS?

Options
Heroes for Hire
Fighters for the Future
Assassins Inc.
Dragon Demons

Correct Answer : Heroes for Hire

Q 25. IN THE MOVIE, THE MANDARIN WEARS THE TEN RINGS AROUND HIS ARMS. WHERE ARE THE TEN RINGS WORN IN THE COMICS?

IN THE MOVIE, THE MANDARIN WEARS THE TEN RINGS AROUND HIS ARMS. WHERE ARE THE TEN RINGS WORN IN THE COMICS?

Options
On a necklace
On fingers
On toes
On ears

Correct Answer : On fingers

Thank you for reading "BeQuizzed Can You Master This Shang Chi Quiz Answers" on MyNeo.

0 Comments: