Pizza Challenge Quiz Answers Score 100% - BeQuizzed

Pizza Challenge Quiz Answers Score 100% - BeQuizzed


 Were you searching out for BeQuizzed Pizza Challenge Quiz Questions and Answers to score 100%? Then look no further, this post on MyNeo will give you all the correct answers.


BeQuizzed Pizza Challenge Quiz Answers Video


BeQuizzed Pizza Challenge Quiz Answers

Q 1. HOW MANY INGREDIENTS TOP A TRADITONAL MARGHERITA PIZZA?

HOW MANY INGREDIENTS TOP A TRADITONAL MARGHERITA PIZZA?

Options
3
4
5
6

Correct Answer : 3

Q 2. WHAT IS THE MOST POPULAR TOPPING ON PIZZA IN THE US?

WHAT IS THE MOST POPULAR TOPPING ON PIZZA IN THE US?

Options
Sausage
Pineapple
Pepperoni
Mushrooms

Correct Answer : Pepperoni

Q 3. WHAT STYLE PIZZA IS THIS?

WHAT STYLE PIZZA IS THIS?

Options
New York
Detroit
St. Loius
Chicago

Correct Answer : Chicago

Q 4. WHAT CONDIMENT IS COMMONLY USED ON PIZZA IN JAPAN?

WHAT CONDIMENT IS COMMONLY USED ON PIZZA IN JAPAN?

Options
Mayonnaise
Ketchup
Soy Sauce
Fish Sauce

Correct Answer : Mayonnaise

Q 5. WHAT IS THE MOST POPULAR DAY OF THE YEAR TO ORDER PIZZA?

WHAT IS THE MOST POPULAR DAY OF THE YEAR TO ORDER PIZZA?

Options
New Year's Eve
Super Bowl Sunday
Christmas
Thanksgiving

Correct Answer : Super Bowl Sunday

Q 6. WHICH US STATE OPENED THE FIRST PIZZERIA?

WHICH US STATE OPENED THE FIRST PIZZERIA?

Options
Chicago
New Jersey
New York
California

Correct Answer : New York

Q 7. WHAT YEAR WAS DOMINO'S PIZZA FOUNDED?

WHAT YEAR WAS DOMINO'S PIZZA FOUNDED?

Options
1945
1953
1960
1966

Correct Answer : 1960

Q 8. WHAT IS THE NAME OF THIS TYPE OF PIZZA?

WHAT IS THE NAME OF THIS TYPE OF PIZZA?

Options
Neapolitan Pizza
Hawaiian Pizza
California Pizza
Greek Pizza

Correct Answer : Hawaiian Pizza

Q 9. WHAT IS A POPULAR TOPPING ON PIZZA ON INDIA?

WHAT IS A POPULAR TOPPING ON PIZZA ON INDIA?

Options
Peas
Sardines
Tofu
Peanuts

Correct Answer : Tofu

Q 10. THE MOST EXPENSIVE PIZZA IN THE WORLD IS NAMED THE LOUIS XIII AND CONTAINS MANY EXOTIC INGREDIENTS, INCLUDING THREE RARE TYPE OF CAVIAR. HOW MUCH THIS PIZZA COST?

THE MOST EXPENSIVE PIZZA IN THE WORLD IS NAMED THE LOUIS XIII AND CONTAINS MANY EXOTIC INGREDIENTS, INCLUDING THREE RARE TYPE OF CAVIAR. HOW MUCH THIS PIZZA COST?

Options
$1,000
$4,000
$8,000
$12,000

Correct Answer : $12,000

Q 11. AS OF 2021, DOMINO'S PIZZA IS THE LARGEST PIZZA CHAIN IN THE WORLD, OVERTAKING PIZZA HUT. HOW MANY LOCATIONS DO THEY HAVE ACROSS THE GLOBE?

AS OF 2021, DOMINO'S PIZZA IS THE LARGEST PIZZA CHAIN IN THE WORLD, OVERTAKING PIZZA HUT. HOW MANY LOCATIONS DO THEY HAVE ACROSS THE GLOBE?

Options
18,000
15,000
12,000
10,000

Correct Answer : 18,000

Q 12. WHICH OF THESE PIZZA CHAINS INVENTED A DVD THAT SMELLED LIKE PIZZA?

WHICH OF THESE PIZZA CHAINS INVENTED A DVD THAT SMELLED LIKE PIZZA?

Options
Little Caesars
Pizza Hut
Domino's
Papa John's

Correct Answer : Domino's

Q 13. APPROXIMATELY HOW MANY PIZZERIAS ARE THERE IN THE US?

APPROXIMATELY HOW MANY PIZZERIAS ARE THERE IN THE US?

Options
57,000
78,000
91,000
109,000

Correct Answer : 78,000

Q 14. IN WHAT COUNTRY WAS THE HAWAIIAN PIZZA INVENTED IN?

IN WHAT COUNTRY WAS THE HAWAIIAN PIZZA INVENTED IN?

Options
United States
Brazil
Canada
Australia

Correct Answer : Canada

Q 15. WHAT DAY OF THE WEEK IS THE MOST POPULAR DAY TO EAT PIZZA IN THE US?

WHAT DAY OF THE WEEK IS THE MOST POPULAR DAY TO EAT PIZZA IN THE US?

Options
Saturday
Friday
Thursday
Sunday

Correct Answer : Saturday

Q 16. WHAT INGREDIENT IS REQUIRED FOR PIZZA TO BE OFFICIALLY CONSIDERED PIZZA?

WHAT INGREDIENT IS REQUIRED FOR PIZZA TO BE OFFICIALLY CONSIDERED PIZZA?

Options
Tomato or tomato sauce
Cheese
Dough
Pepperoni

Correct Answer : Tomato or tomato sauce

Q 17. WHAT COMIC BOOK SUPERHEROES WERE KNOWN FOR THEIR LOVE OF PIZZA?

WHAT COMIC BOOK SUPERHEROES WERE KNOWN FOR THEIR LOVE OF PIZZA?

Options
The Avengers
The Justice League
The Teenage Mutant Ninja Turtles
Teen Titans

Correct Answer : The Teenage Mutant Ninja Turtles

Q 18. WHAT IS THE FAMOUS PIZZA RESTAURANT THAT ANDY FREQUENTLY VISITS IN THE TOY STORY MOVIES?

WHAT IS THE FAMOUS PIZZA RESTAURANT THAT ANDY FREQUENTLY VISITS IN THE TOY STORY MOVIES?

Options
Pizza Shoppe
Pizza Party Place
Pizza Parlor
Pizza Planet

Correct Answer : Pizza Planet

Q 19. WHAT IS THE TITLE OF THIS PIZZA-BASED MOVIE?

WHAT IS THE TITLE OF THIS PIZZA-BASED MOVIE?

Options
For Love and Pizza
Delivered with Love
Mystic Pizza
Summer in Connecticut

Correct Answer : Mystic Pizza

Q 20. WHAT IS THE NAME OF THE PIZZA THAT DOES NOT CONTAIN TOMATO SAUCE, INSTEAD CONTAINING A BASE OF MOZZARELLA AND RICOTTA CHEESE?

WHAT IS THE NAME OF THE PIZZA THAT DOES NOT CONTAIN TOMATO SAUCE, INSTEAD CONTAINING A BASE OF MOZZARELLA AND RICOTTA CHEESE?

Options
White pizza
Plain cheese pizza
Greek pizza
St. Louis pizza

Correct Answer : White pizza

Q 21. THE FIRST EVER ONLINE FOOD ORDER WAS A PIZZA FROM WHICH OF THESE PIZZA PLACES?

THE FIRST EVER ONLINE FOOD ORDER WAS A PIZZA FROM WHICH OF THESE PIZZA PLACES?

Options
Little Caesars
Papa John's
Domino's Pizza
Pizza Hut

Correct Answer : Pizza Hut

Q 22. WHAT IS THE MOST POPULAR PIZZA DIAMETER IN THE US?

WHAT IS THE MOST POPULAR PIZZA DIAMETER IN THE US?

Options
10''
12''
14''
16''

Correct Answer : 14''

Q 23. WHAT STYLE PIZZA IS THIS?

WHAT STYLE PIZZA IS THIS?

Options
Chicago
Detroit
New York
California

Correct Answer : Detroit

Q 24. WHAT DECADE WERE FROZEN PIZZAS INVENTED?

WHAT DECADE WERE FROZEN PIZZAS INVENTED?

Options
1940's
1950's
1970's
1980's

Correct Answer : 1950's

Q 25. TRADITIONAL FLATBREAD IS OFTEN CONSIDERED TO BE WHAT MODERN-DAY PIZZA WAS ORIGINALLY BASED OFF OF. WHAT COUNTRY DID FLATBREAD ORIGINATE FROM?

TRADITIONAL FLATBREAD IS OFTEN CONSIDERED TO BE WHAT MODERN-DAY PIZZA WAS ORIGINALLY BASED OFF OF. WHAT COUNTRY DID FLATBREAD ORIGINATE FROM

Options
Italy
Greece
China
Egypt

Correct Answer : Egypt

Thank you for reading "BeQuizzed Pizza Challenge Quiz Answers" on MyNeo.

0 Comments: