Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers Score 100% - BeQuizzed

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers Score 100% - BeQuizzed


  Were you searching out for BeQuizzed Roblox Arsenal Challenge Quiz Questions and Answers to score 100%? Then look no further, this post on MyNeo will give you all the correct answers.

BeQuizzed Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers Video

BeQuizzed Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers Video

BeQuizzed Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers


Q 1. HOW MANY BULLETS CAN THE P250 MAGAZINE HOLD?

HOW MANY BULLETS CAN THE P250 MAGAZINE HOLD?

Options
14
17
19
21

Correct Answer : 17

Q 2. HOW MANY BULLETS CAN THE DEAGLE MAGAZINE HOLD?

HOW MANY BULLETS CAN THE DEAGLE MAGAZINE HOLD?

Options
8
11
9
7

Correct Answer : 7

Q 3. HOW MANY BULLETS CAN THE TEC-9 MAGAZINE HOLD?

HOW MANY BULLETS CAN THE TEC-9 MAGAZINE HOLD?

Options
20
30
35
40

Correct Answer : 20

Q 4. HOW MANY BULLETS CAN THE G-18 MAGAZINE HOLD?

HOW MANY BULLETS CAN THE G-18 MAGAZINE HOLD?

Options
20
16
18
19

Correct Answer : 18

Q 5. HOW MANY BULLETS CAN THE M1911 MAGAZINE HOLD?

HOW MANY BULLETS CAN THE M1911 MAGAZINE HOLD?

Options
16
21
23
25

Correct Answer : 21

Q 6. WHAT GUN IS THE MODEL 635 BASED OFF OF?

WHAT GUN IS THE MODEL 635 BASED OFF OF?

Options
M4A1
M16
MP5
MP7

Correct Answer : M16

Q 7. WHICH OF THESE GUNS CAN CAUSE HARM TO THE USER?

WHICH OF THESE GUNS CAN CAUSE HARM TO THE USER?

Options
EM249
XM1014
MAC-10
MAG-7

Correct Answer : EM249

Q 8. AT CLOSE RANGE, HOW MANY SHOTS DOES THE UMP-45 TAKE TO KILL AN ENEMY PLAYER?

AT CLOSE RANGE, HOW MANY SHOTS DOES THE UMP-45 TAKE TO KILL AN ENEMY PLAYER?

Options
1 shot
2 shots
3 shots
4 shots

Correct Answer : 2 shots

Q 9. WHAT IS THE LITERAL GUN SPELL OUT?

WHAT IS THE LITERAL GUN SPELL OUT?

Options
Gun
Literal
Literal Gun
Gun (2x)

Correct Answer : Gun (2x)

Q 10. HOW MUCH HEADSHOT DAMAGE DOES THE SOUL GUN DO?

HOW MUCH HEADSHOT DAMAGE DOES THE SOUL GUN DO?

Options
20
40
35
50

Correct Answer : 35

Q 11. WHICH OF THESE IS A CON OF THE VECTOR?

WHICH OF THESE IS A CON OF THE VECTOR?

Options
Low Fire Rate
Low Spread
Long Reload
Small Magazine

Correct Answer : Long Reload

Q 12. WHICH OF THESE IS A CON OF THE SCAR-L?

WHICH OF THESE IS A CON OF THE SCAR-L?

Options
Slow Reload
Low Body Damage
Poor Accuracy
Large Muzzle Flash

Correct Answer : Low Body Damage

Q 13. WHICH OF THESE WEAPONS LETS OF DOUBLE JUMP?

WHICH OF THESE WEAPONS LETS OF DOUBLE JUMP?

Options
Sword
G-18
Golden Knife
AUG

Correct Answer : Golden Knife

Q 14. WHAT DOES THE HANDCANNON SHOOT?

WHAT DOES THE HANDCANNON SHOOT?

Options
Large Bullets
Exploding Capsules
Lasers
Knives

Correct Answer : Lasers

Q 15. HOW MUCH HEADSHOT DAMAGE DOES THE BARRETT DO?

HOW MUCH HEADSHOT DAMAGE DOES THE BARRETT DO?

Options
200
600
800
400

Correct Answer : 600

Q 16. HOW MANY BULLETS CAN THE MINIGUN MAGAZINE HOLD?

HOW MANY BULLETS CAN THE MINIGUN MAGAZINE HOLD?

Options
400
1000
700
800

Correct Answer : 800

Q 17. WHAT IS THE MINIMUM DAMAGE OF THE STAKE LAUNCHER?

WHAT IS THE MINIMUM DAMAGE OF THE STAKE LAUNCHER?

Options
80
90
100
110

Correct Answer : 90

Q 18. WHICH OF THESE HAS UNLIMITED AMMO?

WHICH OF THESE HAS UNLIMITED AMMO?

Options
Corn Launcher
Ornament
Ultraball
Trash Can

Correct Answer : Ultraball

Q 19. HOW MUCH SELF DAMAGE DOES THE RPG DEAL?

HOW MUCH SELF DAMAGE DOES THE RPG DEAL?

Options
45
88
33
77

Correct Answer : 33

Q 20. WHICH OF THESE REVOLVERS DOESN'T ALLOW FOR ONE-SHOT HEADSHOT KILLS AT LONGER RANGES?

WHICH OF THESE REVOLVERS DOESN'T ALLOW FOR ONE-SHOT HEADSHOT KILLS AT LONGER RANGES?

Options
Windicator
Pathbringer
Webley
Peppergun

Correct Answer : Peppergun

Q 21. THE DUAL LCRS WERE INTRODUCED IN WHAT UPDATE?

THE DUAL LCRS WERE INTRODUCED IN WHAT UPDATE?

Options
Summer Update I
Summer Update II
Summer Update III
Summer Update IV

Correct Answer : Summer Update III

Q 22. HOW MANY BULLETS DOES THE CANDY CANE MINIGUN HOLD?

HOW MANY BULLETS DOES THE CANDY CANE MINIGUN HOLD?

Options
1000
400
800
2000

Correct Answer : 400

Q 23. HOW MUCH AMMO CAN THE FMG-9 HOLD?

HOW MUCH AMMO CAN THE FMG-9 HOLD?

Options
33
55
77
99

Correct Answer : 33

Q 24. HOW MANY BULLETS CAN THE STEN GUN HOLD?

HOW MANY BULLETS CAN THE STEN GUN HOLD?

Options
32
45
60
80

Correct Answer : 32

Q 25. HOW MUCH BODY DAMAGE DOES THE LASER RIFLE DO?

HOW MUCH BODY DAMAGE DOES THE LASER RIFLE DO?

Options
30
12
24
40

Correct Answer : 12

Thank you for reading "BeQuizzed Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers on MyNeo.

0 Comments: