Advertisements

   Were you searching out for Gimmemore Safari Hidden Objects Quiz Questions and Answers to score 100%? Then look no further, this post on MyNeo will give you all the correct answers. 

Please lovingly Scroll Down at the End for The Correct Answers. Read and you will Find Yourself Happy knowing more about Safari Essentials.

Gimmemore Safari Hidden Objects Quiz Answers Video

Gimmemore Safari Hidden Objects Quiz Answers Video

Safari Packing Essentials are wide-brim Safari Hat. Safari Beanie for Winters, some safari shirts, a warm safari Fleece or Jacket.

Then you will need an optional safari dress or skirts if you're a woman. 2 pairs of Safari Trousers and/or Shorts would also be needed, a pair of Socks ( 2 for Emergency needs) and then a pair of shoes.

Q 1. Let's go through our essentials safari packing list! You'll need a pair of binoculars! Can you see in which part of the picture they are hiding?

Let's go through our essentials safari packing list! You'll need a pair of binoculars! Can you see in which part of the picture they are hiding?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : B

Q 2. This one is a no-brainer. You're gonna need sunblock! Can you see where it is hiding in this picture?

This one is a no-brainer. You're gonna need sunblock! Can you see where it is hiding in this picture?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : D

Q 3. For those BUZZY days and nights, there's nothing more annoying than mosquitos! Can you get your hands on some bug repellent?

For those BUZZY days and nights, there's nothing more annoying than mosquitos! Can you get your hands on some bug repellent?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : C

Q 4. It sure is hot out there. In case you run out of water, you'll need a water filter to purify water you find in ponds and ditches... but where is it?

It sure is hot out there. In case you run out of water, you'll need a water filter to purify water you find in ponds and ditches... but where is it?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : A

Q 4 Alt-1. It sure is hot out there. In case you run out of water, you'll need a water filter to purify water you find in ponds and ditches... but where is it?

Alt-1. It sure is hot out there. In case you run out of water, you'll need a water filter to purify water you find in ponds and ditches... but where is it?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : C

Q 4 Alt-2. It sure is hot out there. In case you run out of water, you'll need a water filter to purify water you find in ponds and ditches... but where is it?

Alt-2. It sure is hot out there. In case you run out of water, you'll need a water filter to purify water you find in ponds and ditches... but where is it?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : D

Q 5. Of course you'll need a rope, matches, binoculars, a first-aid kit, a bottle of electrolytes and a hat! Which of these items is missing form the picture?

Of course you'll need a rope, matches, binoculars, a first-aid kit, a bottle of electrolytes and a hat! Which of these items is missing form the picture?

Options
Rope
First-aid kit
A bottle of electrolytes
Binoculars
Matches
Hat

Correct Answer : First-aid kit

Q 6. This is strange! An animal that doesn't belong in Africa has made its way here. Can you see in which square it is hiding?

This is strange! An animal that doesn't belong in Africa has made its way here. Can you see in which square it is hiding?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : B

Q 6 Alt-1. This is strange! An animal that doesn't belong in Africa has made its way here. Can you see in which square it is hiding?

Alt-1. This is strange! An animal that doesn't belong in Africa has made its way here. Can you see in which square it is hiding?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : C

Q 6 Alt-2. This is strange! An animal that doesn't belong in Africa has made its way here. Can you see in which square it is hiding?

Alt-2. This is strange! An animal that doesn't belong in Africa has made its way here. Can you see in which square it is hiding?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : D

Q 7. Can you see anything in this afternoon glare? Where is predator hiding?

Can you see anything in this afternoon glare? Where is predator hiding?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : A

Q 7 Alt-1. Can you see anything in this afternoon glare? Where is predator hiding?

Alt-1. Can you see anything in this afternoon glare? Where is predator hiding?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : B

Q 7 Alt-2. Can you see anything in this afternoon glare? Where is predator hiding?

Alt-2. Can you see anything in this afternoon glare? Where is predator hiding?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : C

Q 8. When the sun goes down, the land becomes dangerous for prey animals. How many prey animals are hiding in this picture?

When the sun goes down, the land becomes dangerous for prey animals. How many prey animals are hiding in this picture?

Options
2
3
4
5

Correct Answer : 5

Q 9. With all the commotion from the animals outside of your tent, you've lost an important tool! Your flashlight! Are your eyes trained enough to see in the dark and find it?

With all the commotion from the animals outside of your tent, you've lost an important tool! Your flashlight! Are your eyes trained enough to see in the dark and find it?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : A

Q 9 Alt-1. With all the commotion from the animals outside of your tent, you've lost an important tool! Your flashlight! Are your eyes trained enough to see in the dark and find it?

Alt-1. With all the commotion from the animals outside of your tent, you've lost an important tool! Your flashlight! Are your eyes trained enough to see in the dark and find it?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : C

Q 9 Alt-2. With all the commotion from the animals outside of your tent, you've lost an important tool! Your flashlight! Are your eyes trained enough to see in the dark and find it?

Alt-2. With all the commotion from the animals outside of your tent, you've lost an important tool! Your flashlight! Are your eyes trained enough to see in the dark and find it?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : D

Q 10. It looks like you have company! Can you match the hyena with the correct silhouette below

It looks like you have company! Can you match the hyena with the correct silhouette below

Options

            
          
          

Correct Answer : A
Look outr for the following features :
Nose missing
Hair on back missing
Legs facing opposite side
Hair on back missing
Mouth is open

Gimmemore Safari Hidden Objects Quiz Answers List

1 B

2 D

3 C

4 A

5

6

7 Alt - 1

7 Alt - 2

8

9 Alt - 1 C

9 Alt - 2 D

10 A

Thank you for reading "Gimmemore Safari Hidden Objects Quiz Answers" on MyNeo.

1 Comments

  1. It was awesome to write Jungle Safari Complete Guide with GimmeMore Safari Hidden Objects Answers on our blog myneo. Hope you enjoyed reading it.

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post