Advertisements

Were you searching out for Quizfacts The Big Football Quiz Questions and Answers to score 100%? Then look no further, this post on MyNeo will give you all the correct answers.

Quizfacts The Big Football Quiz Answers Video

Quizfacts The Big Football Quiz Answers

Quizfacts The Big Football Quiz Answers


Q 1. Which team has won the most World Cup matches?


Options
Brazil
Germany
France
Argentina

Correct Answer : Brazil

Q 2. How many lions are on the England national team’s emblem?


Correct Answer : 3

Q 3. In 2014, Germany won the World Cup after beating which team 1-0 in the finals?


Options
Italy
France
Argentina
Netherlands

Correct Answer : Argentina

Q 4. How many times has England hosted the World Cup? Type the answer below.



Correct Answer : 1

Q 5. Where was the very first World Cup held?


Options
Uruguay
Brazil
England
Argentina

Correct Answer : Uruguay

Q 6. Which football player has not won a World Cup?


Options
Kylian Mbappé
Lionel Messi
Toni Kroos
Andrés Iniesta

Correct Answer : Lionel Messi

Q 7. Against which team did Maradona score his famous solo goal?


Options
Germany
Brazil
England
France

Correct Answer : England

Q 8. How many goals did Geoff Hurst score in the 1966 final against West Germany? Type your answer below.


Correct Answer : 3

Q 9. How many times has Spain won the World Cup?


Correct Answer : 1

Q 10. Ronaldinho played 97 times for the Brazilian national team. How many goals did he score during this time?


Options
10
25
33
47

Correct Answer : 33

Q 11. How many Golden Boots has Thierry Henry won in his career? Type your answer below.


Correct Answer : 3

Q 12. Who holds the current record for most appearances on the Brazilian national team?


Options
A) Cafu
B) Roberto Carlos
C) Thiago Silva
D) Neymar

Correct Answer : A) Cafu

Q 13. Tite is the nickname of the current coach of the Brazilian national team. Do you know his real name?


Options
Cláudio Luiz Rodrigues Parise Leonel
Givanildo Vieira de Sousa
Adenor Leonardo Bachi
Marcos Aoás Corrêa

Correct Answer : Adenor Leonardo Bachi

Q 14. When was the first time that VAR Technology was used in the World Cup?


Options
2014
2018
2010
It hasn’t been used yet

Correct Answer : 2018

Q 15. In which stadium did the German team win 7-1 against Brazil?


Options
Maracanã, Rio de Janeiro
Arena de Sao Paulo
Mineirão, Belo Horizonte
Beira-Rio, Pôrto Alegre

Correct Answer : Mineirão, Belo Horizonte

Q 16. Who was the first player from the English national team to win the Golden Boot?


Options
Gary Lineker
Geoff Hurst
Michael Owen
Alan Shearer

Correct Answer : Gary Lineker

Q 17. Who is Spain’s top World Cup scorer of all-time?


Options
Fernando Torres
Fernando Hierro
David Villa
Fernando Morientes

Correct Answer : David Villa

Q 18. The 1978 World Cup took place in:


Options
West-Germany
France
Italy
Argentina

Correct Answer : Argentina

Q 19. Who was the only player in Spain’s 2010 World Cup team not playing for either Real Madrid or Barcelona?


Options
David Villa
Joan Capdevila
Xabi Alonso
Pedro

Correct Answer : Joan Capdevila

Q 20. How many major football tournaments has Spain won consecutively? Type your answer below.


Correct Answer : 3

Q 21. Which German won the world cup both as a player and a coach?


Options
Jürgen Klinsmann
Jogi Löw
Lothar Matthäus
Franz Beckenbauer

Correct Answer : Franz Beckenbauer

Q 22. How many times has Argentina played in the World Cup finals?


Options
6
4
3
5

Correct Answer : 5

Q 23. In 1966, Germany lost the World Cup final at Wembley. Who scored the goal that never crossed the line?


Options
Geoff Hurst
Bobby Charlton
Roger Hunt
Martin Peters

Correct Answer : Geoff Hurst

Q 24. How many years was the longest-ever gap between two official FIFA World Cup events?


Options
4
8
12
16

Correct Answer : 16

Q 25. In how many of the top 5 European leagues was Zidane named the Player of the Year?


Options
0
2
3
5

Correct Answer : 3

Q 26. How many goals did Michel Platini score in the European Football Championship in 1984?


Options
3
5
7
8

Correct Answer : 7

Q 27. Why did Zinedine Zidane head-butt Marco Materazzi in the 2006 World Cup?


Options
He made an illegal tackle on Zidane
He spit in Zidane’s face
He insulted his sister
He dared him to fight

Correct Answer : He insulted his sister

Q 28. Against which team did Robert Lewandowski score his first goal for the Polish national team?


Options
Portugal
San Marino
Azerbajan
Germany

Correct Answer : San Marino

Q 29. What was the first year the World Cup was held in two different countries? Type your answer below.


Correct Answer : 2002

Q 30. In which year did the Polish national team make history by finishing 3rd in the World Cup under coach Kazimierz Górski?


Options
1982
1974
1986
1978

Correct Answer : 1974

Q 31. Which coach led five different teams at the World Cup over course of his career?


Options
Helmut Schön
Mario Zagallo
Franz Beckenbauer
Bora Milutinović

Correct Answer : Bora Milutinović

Q 32. Brazil is the most successful national team in the FIFA World Cup, being crowned winner five times. Can you name the years that they have won?


Options
1958, 1962, 1970, 1994 and 2002
1950, 1978, 1990, 1998 and 2006
1954, 1966, 1990, 1994 and 2014
1958, 1982, 1986, 2002 and 2010

Correct Answer : 1958, 1962, 1970, 1994 and 2002

Q 33. Against which team did Francesco Totti score his first “Panenka” penalty?


Options
Belgium
Netherlands
England
Portugal

Correct Answer : Netherlands

Q 34. In which year did Roberto Baggio score his first goal for the Italian national team against Uruguay? Type your answer below.


Correct Answer : 1989

Q 35. Against which team has the Italian national team never lost an official match?


Options
England
Spain
Germany
Netherlands

Correct Answer : England

Thank you for reading Quizfacts The Big Football Quiz on Myneo. May God Bless You!

Consider Commenting Your Thoughts

أحدث أقدم