Fun Color Vision Challenge Quiz Answers - Video Quiz Star

Were you searching out for Video Quiz Star Fun Color Vision Challenge Quiz Answers to score 100%? Then look further, this post on MyNeo will give you all the correct answers.

Video Quiz Star Fun Color Vision Challenge Quiz Answers Video


Video Quiz Star Fun Color Vision Challenge Quiz Answers

Video Quiz Star Fun Color Vision Challenge Quiz Answers


1. Which picture matches the one on the left?

Which picture matches the one on the left?

Options
A
B
C
D

Correct Answer: B

2. Which picture matches the one on the left?


Options
A
B
C
D

Correct Answer: A

3. Which one matches the one on the left?

Which one matches the one on the left?

Options
A
B
C
D

Correct Answer: D

4. Do you know which one matches the picture on the left?

Do you know which one matches the picture on the left?

Options
A
B
C
D

Correct Answer: C

5. Can you see which color is different?

Can you see which color is different?

Options
A
B
C

Correct Answer: B

6. Which color is different here?


Options
A
B
C

Correct Answer: B

7. Which number do you see here?

Which number do you see here?

Options
31
11
34
74

Correct Answer: 74

8. What do you see in this picture?


Options
Frog
Fish
Boat
Clam

Correct Answer: Fish

9. Which number do you see?

Which number do you see?

Options
2
4
3
7

Correct Answer: 2

10. Which numeral is fainter?

Which numeral is fainter?

Options
4
2
Neither

Correct Answer: 2

11. Apart from color, are these two images identical?

Apart from color, are these two images identical?

Options
No
Yes

Correct Answer: Yes

12. How many numerals can you see in this picture?

How many numerals can you see in this picture?

Options
I don’t see any
3
4
6

Correct Answer: 4

13. Which images feature the same numbers?

Which images feature the same numbers?

Options
A/C and A/D
A/D and B/C
A/B and C/D
They are all different

Correct Answer: A/D and B/C

14. What colour is the object in the circle?

What colour is the object in the circle?

Options
Grey
Red
Blue
Green

Correct Answer: Blue

15. What do you recognise here?

What do you recognise here?

Options
Giraffe
Horse
Llama
Dinosaur

Correct Answer: Giraffe

Video Quiz Star Fun Color Vision Challenge Quiz Answers

16. How many shades can you see in the winding line?

How many shades can you see in the winding line?

Options
1
2
3
4

Correct Answer: 4

17. Where is the opening in the circle pointing?

Where is the opening in the circle pointing?

Options
A
B
C
D

Correct Answer: A

18. Which one is different?

Which one is different?

Options
A
B
C

Correct Answer: C

19. Which two colors make up the color on the left?

Which two colors make up the color on the left?

Options
A
B
C
D

Correct Answer: C

20. Which two colors make up the color on the left ?

Which two colors make up the color on the left ?

Options
A
B
C
D

Correct Answer: B

21. Getting tricky now! Which two colors make up the color on the left?

Getting tricky now! Which two colors make up the color on the left?

Options
A
B
C
D

Correct Answer: C

22. How many squares have a different color?

How many squares have a different color?

Options
1
2
3
4

Correct Answer : 2

23. Let’s see if you can match which one fits the picture on the left!

Let’s see if you can match which one fits the picture on the left!

Options
A
B
C
D

Correct Answer : A

24. What do you see here?

What do you see here?

Options
92
63
82
52

Correct Answer : 52

25. In which row can you find a different colored square?

In which row can you find a different colored square?

Options
A
B
C

Correct Answer: C

26. Which of these blues is closer to purple?

Which of these blues is closer to purple?

Options
A
B

Correct Answer: B

27. Are 5 and 6 the same?

Are 5 and 6 the same?

Options
Yes
No

Correct Answer: No

28. What color would you get if you mixed 3 and 7?

What color would you get if you mixed 3 and 7?

Options
Grey
Navy
Cyan
Maroon

Correct Answer: Maroon

29. Which orange is lighter?

Which orange is lighter?

Options
A
B

Correct Answer: B

30. Which green is more saturated?

Which green is more saturated?

Options
A
B

Correct Answer: B

Thank you for reading "VideoQuizStar Fun Color Vision Challenge Quiz Answers" on MyNeo.

Ultimate Card Game Quiz Answers | The Poker Quiz Answers | The Quick Fire Poker Knowledge Quiz Answers

Were you searching out for Ultimate Card Game Answers to score 100%? Then look further, this post on MyNeo will give you all the correct answers.

Ultimate Card Game Quiz Answers Video

Ultimate Card Game Quiz Answers

Q 1. Welcome to our card game quiz! Before we dive into a match against the dealer, we’re going to be testing your knowledge of the game. Click on ‘Next’ to begin the challenge.

Welcome to our card game quiz! Before we dive into a match against the dealer, we’re going to be testing your knowledge of the game. Click on ‘Next’ to begin the challenge.

Options
Next

Correct Answer : Next

Q 2. So, what you’re going to have to do here is pick the strongest hand to move forward with. Understanding which of these hands is the winner will allow you to progress and dominate the table!

So, what you’re going to have to do here is pick the strongest hand to move forward with. Understanding which of these hands is the winner will allow you to progress and dominate the table!

Options
A
B
C
D

Correct Answer : D

Q 3. Here you’re going to have to do the same. Is a Full House the strongest option?

Here you’re going to have to do the same. Is a Full House the strongest option?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : C

Q 4. There are all sorts of combos here, but which hand wins?

There are all sorts of combos here, but which hand wins?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : A

Q 5. B is looking very strong, but is it the winner?

B is looking very strong, but is it the winner?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : C

Q 6. Who’s going to walk away with the strongest hand in this collection?

Who’s going to walk away with the strongest hand in this collection?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : A

Q 7. You’re close to facing the dealer: Which of these is the strongest hand?

You’re close to facing the dealer: Which of these is the strongest hand?

Options
A
B
C
D

Correct Answer : C

Q 8. Now that you’ve familiarised yourself with different hands, it’s time to face the dealer! Prepare yourselves.

Now that you’ve familiarised yourself with different hands, it’s time to face the dealer! Prepare yourselves.

Options
Next

Correct Answer : Next

Q 9. This is the hand that you’ve drawn. You’re sitting on a Full House with Jacks and 10s. Very nice indeed.

This is the hand that you’ve drawn. You’re sitting on a Full House with Jacks and 10s. Very nice indeed.

Options
Next

Correct Answer : Next

Q 10. If you want to continue with this game and match up against the dealer’s hand, you’re going to have to answer the following question to continue: Which of these people is NOT a professional card player?

If you want to continue with this game and match up against the dealer’s hand, you’re going to have to answer the following question to continue: Which of these people is NOT a professional card player?

Options
Phil Hellmuth
Stu Ungar
Phil Ivey
Tom Hanks

Correct Answer : Tom Hanks

Q 11. Here’s your opponent’s hand. They are boasting a Flush, which, while impressive, loses out to your Full House. Congrats!!!

Here’s your opponent’s hand. They are boasting a Flush, which, while impressive, loses out to your Full House. Congrats!!!

Options
Next

Correct Answer : Next

Q 12. Now it’s time to play the dealer again. Same method as before, let’s see how you fair.

Now it’s time to play the dealer again. Same method as before, let’s see how you fair.

Options
Next

Correct Answer : Next

Q 13. Here’s your hand. You’re looking at Three of a Kind, which is pretty high. We reckon you have a good chance of winning. Let’s move on!

Here’s your hand. You’re looking at Three of a Kind, which is pretty high. We reckon you have a good chance of winning. Let’s move on!

Options
Next

Correct Answer : Next

Q 14. Here we are again. In order to face up against the dealer, you’ll need to answer the following question: Which American President is featured on the one Dollar bill?

Here we are again. In order to face up against the dealer, you’ll need to answer the following question: Which American President is featured on the one Dollar bill?

Options
George Washington
Alexander Hamilton
Benjamin Franklin
Andrew Jackson

Correct Answer : George Washington

Q 15. Your opponent folded following your impressive hand. Niiiiice!

Your opponent folded following your impressive hand. Niiiiice!

Options
Next

Correct Answer : Next

Q 16. It’s time to go head to head once again, friend. You ready? Your hand reveals that you’ve got a Flush of Hearts. Not too bad. Remember your hand as we move forward.

It’s time to go head to head once again, friend. You ready? Your hand reveals that you’ve got a Flush of Hearts. Not too bad. Remember your hand as we move forward.

Options
Next

Correct Answer : Next

Q 17. Your opponent wishes to continue. In order to match them, you’ll have to answer this question: What does the Clubs suit in cards represent when we refer to the class system.

Your opponent wishes to continue. In order to match them, you’ll have to answer this question: What does the Clubs suit in cards represent when we refer to the class system.

Options
Merchants
Peasants
Nobility
The Clergy

Correct Answer : Peasants

Q 18. You’ve moved on to the next stage and now it’s time for your opponent to reveal their hand: They have a Full House.

You’ve moved on to the next stage and now it’s time for your opponent to reveal their hand: They have a Full House.

Options
Next

Correct Answer : Next

Q 19. Think back to what you had. This will determine whether you get points for this question. Did you beat the dealer?

Think back to what you had. This will determine whether you get points for this question. Did you beat the dealer?

Options
Yes
No

Correct Answer : No

Q 20. Now we have another test of your card-playing knowledge ahead: Which of these hands has a higher probability of appearing?

Now we have another test of your card-playing knowledge ahead: Which of these hands has a higher probability of appearing?

Options
Flush
Straight
Two pair
Three of a Kind

Correct Answer : Two pair

Ultimate Card Game Quiz Answers - The Poker Quiz Answers - The Quick Fire Poker Knowledge Quiz Answers 21 - 40

Q 21. Now, before we get going with another few challenges against the dealer, get yourself ready to distinguish the winner of the following hands. You’ll need the practice!

Now, before we get going with another few challenges against the dealer, get yourself ready to distinguish the winner of the following hands. You’ll need the practice!

Options
Next

Correct Answer : Next

Q 22. Which of these is the strongest hand?

Which of these is the strongest hand?

Options
E
F
G
H

Correct Answer : G

Q 23. Which of these hands would see you triumph over the others?

Which of these hands would see you triumph over the others?

Options
E
F
G
H

Correct Answer : E

Q 24. Can you spot the winning hand?

Can you spot the winning hand?

Options
E
F
G
H

Correct Answer : G

Q 25. Which of these is the strongest?

Which of these is the strongest?

Options
E
F
G
H

Correct Answer : G

Q 26. Can you spot the winner?

Can you spot the winner?

Options
E
F
G
H

Correct Answer : F

Q 27. Last chance to find the winning hand!

Last chance to find the winning hand!

Options
E
F
G
H

Correct Answer : F

Q 28. Now that you’ve perfected your skills in identifying the dominant hands, you’ll be facing the dealer once again. Ready yourself!

Now that you’ve perfected your skills in identifying the dominant hands, you’ll be facing the dealer once again. Ready yourself!

Options
Next

Correct Answer : Next

Q 29. Here’s your hand! Looks pretty strong.


Options
Next

Correct Answer : Next

Q 30. Your opponent wants to continue, if you want to match them you’ll have to answer the following question: Which of these is NOT an actual card game?

Your opponent wants to continue, if you want to match them you’ll have to answer the following question: Which of these is NOT an actual card game?

Options
Five-card Stud
Deuce to Seven Triple Draw
Seven-card Stud
Five-card Five-card Draw

Correct Answer : Five-card Stud

Q 31. Here’s your opponent’s hand. They’re boasting 3 Jacks! While strong, this thankfully loses out against your Full House. You won!


Options
Next

Correct Answer : Next

Q 32. Time for another round. You ready?


Options
Next

Correct Answer : Next

Q 33. You’ve got 3 Kings. Not bad at all. But can it best your opponent’s hand?


Options
Next

Correct Answer : Next

Q 34. Your opponent is looking to take you on. In order to match them, you’ll have to answer this question: Which of these is not a card game?

Your opponent is looking to take you on. In order to match them, you’ll have to answer this question: Which of these is not a card game?

Options
Gin Rummy
Patience
Red Dead
Skat

Correct Answer : Red Dead

Q 35. Oh wow! You appeared so confident that your opponent has folded. Damn fine work!


Options
Next

Correct Answer : Next

Q 36. It’s time for one last game against the dealer, friend. Here’s your hand, a beautiful Full House.


Options
Next

Correct Answer : Next

Q 37. Just as before, you’re going to have to answer the following question in order to proceed: Which of these hands is the strongest?


Options
Straight
Flush
Two Pair
High Card

Correct Answer : Flush

Q 38. Here’s your opponent’s hand. Looks alright.


Options
Next

Correct Answer : Next

Q 39. Just as before, if you’re looking to get this question right, you’ll have to remember what you had in your hand. Did you beat the dealer?

Just as before, if you’re looking to get this question right, you’ll have to remember what you had in your hand. Did you beat the dealer?

Options
Yes
No

Correct Answer : No

Q 40. Your final score – which will take into account all of the correct answers you gave – will be revealed after one more question: A modern card game is played with 52 cards, how many cards were involved prior to the late 1800s?

Your final score – which will take into account all of the correct answers you gave – will be revealed after one more question: A modern card game is played with 52 cards, how many cards were involved prior to the late 1800s?

Options
22
20
30
32

Correct Answer : 20

Thank you for reading "Ultimate Card Game Quiz Answers" on MyNeo.